WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och HVB. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 470 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård vill vi göra skillnad på riktigt.

Om oss:

Denna tjänst ingår i stabsfunktionerna på WeMind och är placerad på vårt huvudkontor som ligger centralt på Fridhemsplan (mitt emot Västermalmsgallerian) med närhet till tunnelbana, restauranger och affärer. På kontoret arbetar runt 20 personer i ledande befattningar som alla stöttar våra mottagningar runtom i landet.

Att jobba som kommunikatör på WeMind
WeMind söker en kommunikatör med fokus på digital produktion och strategi med tillträde snarast. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att ligga i att producera innehåll till alla WeMinds kanaler, och det är viktigt att du är bekväm med att arbeta med såväl text som bild och video och har stor erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt med sociala medier.

Kommunikationsavdelningen är liten men ambitiös. Det betyder att du behöver vara prestigelös och beredd på rutinarbete, men också att det finns stora möjligheter att ta större eget ansvar och vara med och forma tjänsten.  

Eftersom WeMind är verksamt inom vårdsektorn är det avgörande att du är lyhörd och har en god förmåga att hitta rätt tonläge i kommunikationen. Det är också en fördel om du har erfarenhet från vårdbranschen och/eller intresse för psykologi/psykiatri.

Kommunikationsavdelningen arbetar med både intern och extern kommunikation, press och public affairs. Dessutom är en central roll att stötta mottagningarna med produktion av grafiskt material, digitala föreläsningar, etc.

Kvalifikationer för tjänsten
Mycket god språkhantering.
Vana att arbeta visuellt, och en god känsla för layout.
Stor förståelse för sociala medier, såväl praktiskt som strategiskt.
Mycket goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Powerpoint.
Mycket goda kunskaper i InDesign och Photoshop. 
God samarbetsförmåga, även med personer i helt andra yrkesroller.
God förmåga att omsätta komplicerade fakta till lättbegriplig text.
Erfarenhet av att arbeta med video. 
Det är meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om vårdbranschen eller vårdpolitik.  

Vi erbjuder
En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
Friskvårdsbidrag via ActiWay.
Individuell lönesättning.
Frihet under ansvar där du är mycket självgående.
Modern arbetsplats med tydliga värderingar.
Många engagerade kollegor som brinner för att förändra psykiatrin.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning, och vi tillämpar provanställning
  • Omfattning: Heltid (100%)
  • Lön: Månadslön
  • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

För mer information kontakta: Kommunikationsansvarig Henrik Sundbom på tfn 070-330 32 15. 

Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2021/05/wemind_logga_wide.png?fit=848%2C200&ssl=1https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2021/05/wemind_logga_wide.png?resize=150%2C150&ssl=1MedieJobbPR & KommunikationStockholm
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri och HVB. Vi består idag av 17 mottagningar med ca 470 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar vi över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group