De senaste åren har varit framgångsrika för oss och vi fortsätter vår väg framåt och uppåt! Nu behöver vi förstärka teamet med en vass Social Media Manager som brinner för att skapa kampanjer och engagemang i sociala plattformar till våra kunder och till oss själva.

Som Social Media Manager hos oss är du självsäker och har stor vana vid att arbeta kreativt och strategiskt med kundens och målgruppens önskemål och behov i fokus. Du tycker om att jobba med många bollar i luften, och har en hög strategisk kompetens kombinerat med en stark analytisk känsla. I rollen kommer du vara kundens kontaktperson med mål att skapa värde, engagemang och framförallt att utveckla kundens verksamhet med spännande content och kvalitativa annonskampanjer. Som person är du inte rädd för att själv hugga tag i olika delar av projektet i allt från att stå bakom kameran, ta initiativ till nytt content eller skriva spontana captions – du är helt enkelt flexibel och gör vad som krävs för att vi ska leverera på topp.

Du är intresserad av branschen och tillgodoser dig själv dagligen med ny kunskap och samlar inspiration från vår omvärld och allt som rör kommunikationsområdet. Dessutom har du en brinnande själ med mål om att ständigt förbättra dig själv och vårt bolag.

Våra kunder finns spridda i hela landet och vi arbetar med projekt som omfattar allt från varumärkeskoncept till grafisk formgivning, webb, content, trycksaker, sociala medier, foto, film och 3D. Du kommer att utgå från något av våra moderna kontor i Malmö alt. Hässleholm. Inspireras du av en miljö med högt i tak, kreativa kollegor med stort engagemang kombinerat med spännande projekt? Då är det klart att du ska söka tjänsten!

Vi söker dig som:

  • Är engagerad, effektiv och strukturerad samt kan hålla flera projekt igång samtidigt.
  • Är kreativ, lösningsorienterad och har en stor passion för kommunikation.
  • Har dokumenterad erfarenhet av att skapa social-media-anpassat content samt driva kampanjer i sociala medier.
  • Har dokumenterad erfarenhet av att jobba med Facebook Businessmanager, Linkedin Campaign Manager och Google Ads Manager
  • Har stor vana av att föra dialogen med kund i briefstadiet, är inspirerande och proaktiv i dialogen.
  • Är van vid att jobba i högt tempo samt med många bollar i luften.
  • Har viljan att ständigt utvecklas och att på eget initiativ söka och lära nya kunskaper.
  • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

En spännande och fri roll med mycket ansvar i en framgångsrik och växande organisation. Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Ansökan görs genom att fylla i ansökningsformuläret – inte via epost. Urval sker löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Magnus Sahlén, vd, Exakta Creative AB, 070-160 60 28 eller magnus.sahlen@exakta.se.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaMalmö
De senaste åren har varit framgångsrika för oss och vi fortsätter vår väg framåt och uppåt! Nu behöver vi förstärka teamet med en vass Social Media Manager som brinner för att skapa kampanjer och engagemang i sociala plattformar till våra kunder och till oss själva. Som Social Media Manager hos...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group