Vi söker en driven Social Media Manager som vill vara med att skapa en internationellt erkänd närvaro på Sociala Medier för passionerade designnördar.
Det här är inte vilket Social Media-uppdrag som helst, det är en unik möjlighet att ansluta till det snabbast växande företaget inom modern design och inredning.
Nordiska Galleriet är expressivt, extrovert, excentriskt. Fullt av färg, fullt av lekfullhet, fullt av attityd. Fullt av originell design från formgivare som hellre skulle sadla om till vaktmästare än kompromissa på sin vision. På Nordiska Galleriet har vi en filosofi: att form väcker känslor. Starka sådana.
De närmsta åren gör vi en storsatsning på att växa våra sociala kanaler och hitta nya kreativa vägar att förmedla vår passion kring design. Är du vår nya stjärna som kan leda detta arbete?

Om Rollen
Som Social Media Manager är du en viktig pusselbit i Nordiska Galleriets tillväxtsatsning. Du kommer driva Nordiska Galleriet’s sociala kanaler och driva nya initiativ för att öka antalet följare och skapa ett starkare och mer engagerat community.

I rollen ingår bland annat:
Vara chefredaktör för samtliga sociala kanaler och både skapa och adaptera innehåll som förmedlar vår passion för design

Planera innehåll med god framförhållning

Skriva texter samt ta och redigera bilder på ett sätt som passar varje enskild kanal, och håller en hög kvalitativ nivå

Daglig publicering på Instagram, Facebook, Pinterest, Linkedin och övriga kanaler vid behov

Community management – skapa engagerade följare

Projektleda nya initiativ för att kontinuerligt växa och och förbättra våra kanaler

Ha nära kontakt med våra leverantörer och interna stakeholders för att få tidig access till nytt content

Hela tiden se hur vi kan implementera nya trender, möjligheter och tekniker

Tjänsten är en heltidsanställning och arbetet utgår från huvudkontoret i Stockholm.

Om dig

För att passa i teamet hos Nordiska Galleriet och i rollen behöver du ha ett genuint intresse och djup förståelse för design, konst och inredning. Du behöver vara driven, nyfiken och ha en hög work ethic. Du vill framåt, du vill utvecklas och du vill bidra.

För att lyckas i rollen har du:
Ca 3 – 6 års erfarenhet av att driva konton på sociala medier, där du kan visa tydliga exempel på hur du har varit med och växt ett konto.

En go-getter mentalitet. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna för att driva projekt i mål.

Är passionerad när det kommer till sociala medier där du alltid vill vara först och testa nya kanaler, format och olika typer av innehåll.

Jobbar obehindrat i program som InDesign och Illustrator. Ett plus om du har erfarenhet av videoredigering, men inget måste.

Är exceptionell i svensk och engelsk skrift

Ansök nu

Låter det här som en spännande utmaning för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Som ett första steg vill vi att du skickar in ditt CV samt svarar på några korta frågor kring hur du resonerar kring sociala medier.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaStockholm
Vi söker en driven Social Media Manager som vill vara med att skapa en internationellt erkänd närvaro på Sociala Medier för passionerade designnördar. Det här är inte vilket Social Media-uppdrag som helst, det är en unik möjlighet att ansluta till det snabbast växande företaget inom modern design och inredning. Nordiska Galleriet...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group