Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi söker en driven och kreativ ledare till tjänsten Social Media Manager på Jollyrooms marknadsavdelning. Du arbetar som en operativ ledare och har ansvar för teamet som arbetar med Jollyrooms digitala kommunikation via sociala medier, vår egen kanal Jollyroom Trends, samarbeten med influencers, leverantörer och företag. I din roll säkerställer du att allt digitalt material och kommunikation i våra sociala medier, på alla aktiva marknader, följer riktlinjerna för Jollyrooms varumärke samt möter konsumentens krav för de kanaler de befinner sig i. En stor del av ditt arbete är att samspela med olika avdelningar inom bolaget, för att säkerställa att vi skapar de mest effektiva och effektfulla kampanjerna på marknaden inom digital kommunikation. Dessa kampanjer utgår från våra marknadsplaner som tas fram i samarbete med våra leverantörer. I rollen rapporterar du till Head of Brand & Design som sitter i marknadsledningen.

Rollen som Social Media Manager innefattar analys av marknaden, mediekanaler och målgrupp för varje enskilt varumärke som vi kommunicerar samt för utformningen av rätt kampanjer och strategi i rätt media. Du håller dig löpande uppdaterad kring trender, konkurrenter och andra omvärldsfaktorer som är relaterat till ditt ansvar och säkerställer att vi alltid är i framkant och det bästa valet för våra kunder i alla anseenden.

Vi på Jollyroom definierar oss som engagerade doers, som sätter extremt ambitiösa mål, som att på blott 7 år efter start omsätta en miljard eller att inom 10 år bli största aktör inom barn- och babymarknaden i Europa. Vi lägger stor vikt internt på transparent information, delaktighet, ett starkt teamwork och ett närvarande ledarskap. Enbart tillsammans når vi våra mål och vi söker dig som vill vara med på resan!

Vi söker dig som har:

Utbildning

 • Vidareutbildning inom marknadsföring

Kvalifikationer

 • Flerårig operativ erfarenhet av arbete med sociala medier, digital marknadsföring, digital kommunikation och influencer marketing.
 • Ledarerfarenhet i form av lönesättande chef
 • Ett genuint intresse av affärer och e-handel.
 • Flytande kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska och engelska.
Det är meriterande att tidigare ha jobbat i ett tillväxtbolag med höga målsättningar och ambitioner.

Personliga egenskaper
– Lösnings- och resultatorienterad.

 • En mycket stark kreativ ådra.
 • God analytisk förmåga.
 • Duktig operativ ledare – du är med i det dagliga arbetet samtidigt som du håller facklan
Fördelar med att jobba hos oss:

 • Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
 • Bli en del av ett mycket härligt kompetent team!
 • Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
 • Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag + splitternytt gym på Campus Jollyroom
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Upplägg och praktisk information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. I november 2020 flyttade hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt gym för alla medarbetare.
 • Kontakt & frågor: HR chef Nicole Bellman, frågor via e-post; nicole.bellman@jollyroom.se

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaGöteborg
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group