Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i Borås, och vi söker nu efter fler medarbetare som drivs av viljan att göra goda affärer samt har ett genuint intresse för mode och e-handel. Välkommen till ett företag där medarbetaren är verksamheten och där alla våra framgångar är en konsekvens av våra medarbetares driv & engagemang!

Beskrivning:

Vi söker nu en Social Media Manager för att förstärka vårt Marketing team. Du kommer arbeta tätt tillsammans med hela vår marknadsavdelning på 20 personer. I rollen har du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både din tjänst och dig själv. Du är placerad på Bubbleroom’s huvudkontor i Borås med möjlighet att arbeta delvis på distans.

 

Ditt uppdrag:

Som Social Media Manager hos oss kommer du att ha strategiskt och operativt ansvar för våra sociala kanaler där du ständigt utmanar befintliga arbetssätt och styr upp hur vi ska arbeta framåt. Då våra sociala kanaler är ett av våra största fokusområden framåt kommer du att jobba mycket med att sätta övergripande strategier och koncept ur ett social first perspektiv. Du älskar att skapa kreativt content och du kommer ha fria tyglar att vara innovativ och nytänkande i din roll. Du kommer också vara en viktig hörnsten i vårt kampanjarbete och en naturlig del av våra photoshoots. Vidare kommer du även jobba med våra större lanseringar och ansvara över pressevent och liknande aktiveringar. Du är i första hand en kreativ person som tar ett stort helhetsansvar i allt du gör. Du är en självgående och lösningsorienterad person som emellanåt kan jobba i ett högre tempo med olika områden samtidigt utan att tappa fokus. Men viktigast av allt är att du är en positiv teamplayer som genuint brinner för sociala kanaler inom modebranschen.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Skapa övergripande strategier till våra sociala kanaler samt utveckla dessa över tid.
 • Operativt ansvar över våra sociala kanaler i form av att skapa aktivitetsplaner samt uppdatera och publicera innehåll på alla Bubblerooms kanaler i linje med övergripande strategi.
 • Stort kreativt ansvar för att skapa anpassat innehåll för våra sociala kanaler.
 • Ansvarig för att bygga vårt varumärke i sociala kanaler
 • Ansvarig för PR och event-planering samt utförande
 • Vara delaktig i kampanjarbete, lanseringar och projekt.
 • Uppföljning och utvärdering av våra olika kanaler
 • Handledning av praktikanter kopplat till ditt område
 • Vara delaktig vid photo shoots och skapa särskilt material till social i samband med det
 • Skapa och bygga goda relationer med influencers och andra externa nyckelpartners inom social media
 • Uppföljning av KPIer kopplat till sociala medier och analytisk förmåga att dra slutsatser och skapa nya strategier utifrån det.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har jobbat inom mode med sociala medier i 2-5 år, helst som Social Media Manager eller likvärdigt. Du är en person som har ett starkt driv av att utvecklas och som alltid tar ett stort eget ansvar i ditt arbete. Du har en utbildning inom kommunikation/marknadsföring, eller liknande. Du brinner för att skapa kreativt content och har en fingertoppskänsla för vad som funkar på social. Du lever och andas mode varje dag och har full koll på branschen både vad gäller uttryck och profiler. Du har förmåga att analysera statistik och utifrån det dra slutsatser för hur vi ska jobba framåt.

 

Vem är du?

Som person är du glad, driven, engagerad och social. Du gillar att samarbeta och är noggrann men effektiv och har god simultankapacitet. Ett sinne för ordning och struktur är nödvändigt i denna roll. Du har ett genuint intresse för sociala medier, och har på grund av ditt intresse god koll på vad som fungerar på sociala medier och delar gärna med dig av din kunskap med dina kollegor. Du är också prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna för att hjälpa dina kollegor.

 

Vad kan vi erbjuda?

Bubbleroom är ett värderingsstyrt företag och vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. I juni 2022 flyttar vi in i vårt helt fantastiska nybyggda kontor med eget gym och bastu samt helt nytt automatiserat lager i anslutning till kontoret i Viared i Borås. I tjänsten som Social Media Manager kommer du ta dig an en spännande och utvecklande roll, och du får även chans att utvecklas tillsammans med ditt team på Marknad och på hela Bubbleroom. Vill du vara med på vår resa?

Villkor:

Tjänsten är en tillsvidareanställning initial provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vid eventuella frågor, kontakta Jennie Billman, Campaign Manager via mail: jennie.billman@bubbleroom.com. Sista ansökningsdag är 2021-08-30, men då vi tillämpar löpande urval så rekommenderar vi dig att söka tjänsten så snart som möjligt.

Ansök här.

MedieJobbSociala MediaBorås
Bubbleroom är ett av Nordens snabbast växande e-handelsbolag inom mode med en tydlig vision om att bli den självklara destinationen för lyxigt, glammigt och feminint mode. Vårt fokus är den nordiska marknaden men med distribution till hela Europa. Idag är vi ca 60 personer som arbetar på huvudkontoret i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group