Aimpoint AB är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 250 anställda och omsätter ca: 1 MDKR. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint Inc.

Vårt huvudkontor ligger i Malmö och alla våra produkter är tillverkade i Sverige. Våra produktionsenheter finns i Malmö och Gällivare.

Aimpoint är ett företag inom Sandberg Development-koncernen. För mer information om företaget, besök gärna www.aimpoint.se

Social Media & Content Specialist
Drivs du av att skapa tilltalande och intressant marknadsföring som både sticker ut och når fram, och har ett brinnande intresse för sociala medier?
Är du intresserad av jakt och friluftsliv?
Då kan rollen som Social Media & Content Specialist vara något för dig!
Vill du vara med och göra skillnad när det gäller att ytterligare etablera och utveckla Aimpoints varumärke?
Social Media & Content Specialist ansvarar du för att nå ut med information om våra produkter och annat som intresserar målgruppen, för att stärka Aimpoints varumärke.
Detta är en bred och omväxlande roll där dina viktigaste arbetsuppgifter är att kontinuerligt utveckla, analysera och optimera både det praktiska och strategiska arbetet samt att driva processer och förbättringsprojekt inom våra digitala miljöer som webb och sociala medier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att implementera en kommunikationsplan för Aimpoints sociala medier och e-post marknadsföring med primärt fokus på den Europeiska marknaden.

Skapa intressant och engagerande innehåll på samtliga sociala plattformar samt andra digitala kanaler genom text, bild, videos och kampanjer för att öka varumärkets synlighet för relevanta målgrupper.

Kunna mäta, följa upp och utvärdera samtliga aktiviteter på sociala kanaler och e-mail för att säkerställa att kommunikationen når fram och engagerar målgrupperna.

Vara aktiv och drivande kontakt i samarbeten med influencers som marknadsför företagets produkter i sina sociala kanaler.

Bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet kring innehållsproduktion och Sociala medier ( primärt Facebook, LinkedIn, Instagram och You Tube),

Utbildning inom innehållsproduktion (content) och digital marknadsföring

Erfarenhet av jakt och ett aktivt intresse för jakt och friluftsliv ser vi som en självklarhet för att passa i denna roll. Det anses även som en merit om du har gjort militärtjänstgöring. Du behöver även vara lösningsorienterad och ha ett starkt driv av att skapa resultat tillsammans med en allmänteknisk kunskap. Det krävs också att du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att skapa en god laganda bland dina medarbetare.
Har du dessutom erfarenhet av fotografering och/eller filminspelning eller om du har gjort militärtjänstgöring, tveka då inte utan hör av dig till oss med din ansökan.
Performance, Commitment och Innovation är våra ledord som genomsyrar våra produkter, vårt dagliga arbete och vårt sätt att vara, och vi önskar att du delar dessa med oss!

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska flytande, både muntligt och skiftligt.
Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.
Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta:

Senior Recruiting Specialist Joacim Larsson 0709-792757

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingMalmö
Aimpoint AB är det företag som skapade och utvecklade rödpunktsiktet, vilket vi idag är världsledande leverantör av. Aimpoints sikten används på den civila jakt- och skyttemarknaden samt av polis och militär. Företaget har 250 anställda och omsätter ca: 1 MDKR. Försäljningen i USA sker via vårt amerikanska dotterbolag, Aimpoint...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group