PHD fortsätter att växa med nya spännande uppdrag och vi behöver fler talangfulla medarbetare. Därför stärker vi vårt Stockholmskontor med en Programmatic Coordinator.

Vi söker en person med ett stort intresse för digitala medieköp, en kärlek för siffror och analys. Du kommer att vara en del av vårt programmatiska team bestående av fem härliga medarbetare med olika lång erfarenhet och inriktning inom området.

Som Programmatic Coordinator kommer du dagligen att arbeta i flera kundteam och kommer tillsammans med teamet ta fram rekommendationer, köpstrategier och optimera kampanjer i realtid. I din roll har du en framstående funktion i PHDs digitala erbjudande och kommer att arbeta med programmatiska medieköp inom Native, Display och Video.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Ditt primära ansvar är att implementera, genomföra och optimera kampanjer i enlighet med satta kampanjmål

Rapportera och analysera kampanjresultat samt presentera uppföljningar för våra kunder

Proaktivt bidra med förbättringar och kampanjförslag i form av strategier och rekommendationer

Ha daglig kontakt med våra samarbetspartners såsom Adform, Google och Sveriges största mediehus

Vi tror att du:
Trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp

Tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga

Har en känsla för god service och förståelse för kundens affär

Är nyfikenhet på att lära dig nya system och har en teknisk fallenhet

Meriterande:
Eftergymnasial utbildning inom teknik, marknadsföring eller mediekommunikation

Tidigare erfarenhet inom programmatic eller digital marknadsföring är önskvärt men inget krav. Ett målmedvetet driv, inställning & förmåga att prioritera räcker långt.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidare anställning med start omgående. Vi jobbar med löpande urval.

Om PHD

PHD är en del av Omnicom Media Group (OMG) och lever efter våra ledord ”Finding a better way”. Det gör vi genom att konstant utmana oss själva, våra kunder och marknaden för att hitta bättre möjligheter och lösningar för bästa resultat. Vår verksamhet bygger på duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans skapar framgångsrika medielösningar åt våra kunder.

Hos PHD får du en viktig roll i vår fortsatta tillväxt. Tycker du om att vara involverad i många projekt, ha möjlighet att utveckla din egen roll inom det du själv är intresserad av och framförallt ha riktigt roliga dagar är den här rollen något för dig!

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
PHD fortsätter att växa med nya spännande uppdrag och vi behöver fler talangfulla medarbetare. Därför stärker vi vårt Stockholmskontor med en Programmatic Coordinator. Vi söker en person med ett stort intresse för digitala medieköp, en kärlek för siffror och analys. Du kommer att vara en del av vårt programmatiska team...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group