Vill du bli en del av Kulturhuset Kåken? Här jobbar vi mitt i en attraktiv och trivsam mötesplats, full av nyfikenhet och kreativitet. I kulturhuset finns bibliotek, programverksamhet, öppen förskola och kafé. Vi på Kulturhuset Kåken söker nu två producenter (en tillsvidaretjänst och en tidsbegränsad tjänst).

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du är en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp bestående av programproducenter och bibliotekspersonal. Vi arbetar med besökaren i fokus och strävar efter att kulturhuset skall erbjuda någonting för alla. Vår verksamhet är hbtq-certifierad och du är med och skapar inkluderande aktiviteter och miljöer.

Som producent ansvarar du tillsammans med övriga producenter för planering, genomförande och utvärdering av kulturhusets programverksamhet.

Kvalifikationer

Gemensamt för båda tjänsterna är att vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom kulturproduktion eller annan likvärdig utbildning. Det är även ett krav att du har dokumenterad praktisk erfarenhet av arbete med programverksamhet i dess olika steg: planering, genomförande och utvärdering.

I tillsvidaretjänsten ingår arbetsuppgifter inom kommunikation och marknadsföring, vilket medför krav på erfarenhet av arbete inom grafisk design och kommunikation via sociala medier. Erfarenhet av genomförande av digitala program är meriterande. Inom den tidsbegränsade tjänsten ser vi gärna att du också har erfarenhet av arbete med deltagardrivna arbetssätt och initiativbaserade aktiviteter för ökat inflytande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är van att ta initiativ, och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en strukturerad organisatör med god förmåga att samordna och prioritera. För att trivas i vår verksamhet är du kommunikativ, öppen och flexibel i ditt bemötande och ditt arbetssätt, du anpassar dig till olika målgrupper och sammanhang och värderar service och ett gott bemötande högt. Det händer mycket i kulturhuset vilket förutsätter att du är omvärldsorienterad, nyfiken och har förmågan att skifta perspektiv utifrån de behov som finns i ett modernt kulturhus.

Dag-, kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 2021-06-10.

Om Kulturförvaltningen

Kulturförvaltningen verkar för ett brett konst- och kulturliv för alla att delta i. Vi arbetar för en hållbar och öppen stad som sätter kulturen och konsten i centrum.

Kulturförvaltningen har cirka 800 anställda som huvudsakligen verkar inom bibliotek, kulturhus, museer och övriga kulturverksamheter.

MedieJobbAdministrationGöteborg
Vill du bli en del av Kulturhuset Kåken? Här jobbar vi mitt i en attraktiv och trivsam mötesplats, full av nyfikenhet och kreativitet. I kulturhuset finns bibliotek, programverksamhet, öppen förskola och kafé. Vi på Kulturhuset Kåken söker nu två producenter (en tillsvidaretjänst och en tidsbegränsad tjänst). Vi erbjuder ett stimulerande...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group