Är det du?
Du kommer att ha en viktig roll hos oss i att visuellt kommunicera vårt varumärke, från att fota och filma i våra restauranger till att sätta en strategisk innehållsplan för sociala medier och hemsida. Du är en duktig storyteller och har ett exceptionellt öga för att fånga ögonblicket.

Din huvudsakliga uppgift är att bidra till tillväxt genom att producera relevant och engagerande innehåll till våra sociala kanaler, hemsidor och nyhetsbrev. Du kommer vara delaktig i marknadsföringskampanjer och e-handel. Vi söker efter dig som vill ta ansvar för vår kampanjkommunikation i våra olika kanaler (paid och organiskt). Det innebär att vi vill att du ska ha en bred erfarenhet av att kommunicera varumärket och våra erbjudanden via olika kanaler både i de traditionella och de nya digitala media. Du har en känsla för innehåll och förstår värdet av visuell kommunikation och det skriva ordet. Du gillar att arbeta i team och sprider en positiv stämning bland dina kollegor. Du rapporterar till vår Marknadschef Andrea Lindgren och sitter på vårt kontor i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Fota, filma och producera engagerande innehåll för sociala kanaler, hemsidor och nyhetsbrev som bidrar till ökad varumärkeskännedom och konvertering
 • Ansvara för strategi och innehållsplanering för sociala medier och hemsida
 • Briefa och följa upp med byråer (köpt)
 • Följa upp, rapportera och utvärdera relevanta KPI:er och anpassa strategi och innehåll därefter (organiskt)
 • Vara behjälplig med att producera tryckt kampanjmaterial i samarbete med byråpartner och tryckeri
 • Nära samarbete med Inköp, Drift och Restaurangerna
 • Är kreativ, strukturerad och kan omvandla dina idéer till innehåll som ger resultat
 • Är snabb på att ta till dig ny teknik och kan anpassa dig till nya situationer
 • Är van att sätta ihop presentationer och presentera kampanjer
 • Kan coacha andra och vara en expertrådgivare inom ditt område
 • Självgående, utåtriktad och en doer, du sitter inte och väntar på att bli tillsagd vad som ska göras.

Vi söker dig som är:
Du gillar att ta initiativ och är duktig på att skapa förtroende. Du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll inom sociala medier och digital marknadsföring. Troligtvis har du arbetat på byrå eller på kundsidan där du jobbat praktiskt med plattformarna och är van vid att hålla i tävlingar och svara på kommentarer i sociala medier. Du har ett brinnande intresse och erfarenhet av innehållsproduktion, bild och rörligt men även storytelling. Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta med bildbehandling och videoredigering. Att kunna Adobe paketet ser vi därför som en självklarhet.
Är du även bra på copy är det en bonus.

Såhär söker du rollen:
Ansök så snart som möjligt, genom att ladda upp ditt CV och gärna en kort beskrivning om varför du söker rollen. För mer information om denna tjänst vänligen kontakta Andrea Lindgren på andrea.lindgren@pizzahut.se. 

Ansök här.

Omer RosenbaumE-commerceStockholm
Är det du? Du kommer att ha en viktig roll hos oss i att visuellt kommunicera vårt varumärke, från att fota och filma i våra restauranger till att sätta en strategisk innehållsplan för sociala medier och hemsida. Du är en duktig storyteller och har ett exceptionellt öga för att fånga...


Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group