Säg hej till en smartare arbetsdag! Att hålla koll på processer, planer och rapporter i en organisation är utmanande, vi vet. På Stratsys jobbar vi för att fler skall kunna få ett enklare och smartare arbetsliv genom vår molnbaserade plattform. Vill du också vara med på resan?

Nu söker vi en Motion Designer till vårt marknadsteam som kommer att ansvara för vår grafiska rörliga produktion. Vi tror på teamwork – vårt marknadsteam består idag av 14 personer och är i en växande fas. Tillsammans jobbar vi proaktivt med att skapa kommunikation och datadriven marknadsföring, som bidrar till att bygga Stratsys som ett ledande Nordiskt SaaS-bolag. Och vi ser till att ha kul på vägen!

 


OM ROLLEN

Som Motion Designer ansvarar du för den rörliga produktionen utifrån Stratsys Brand och visuella riktlinjer. Du kommer att skapa annonser för digitala och sociala medieplattformar såväl som produktion för webb och kampanjmaterial. Du jobbar i nära samarbetet med vår Design Lead samt andra specialister inom marknadsteamet. Som specialist inom motion design kommer du att ha en aktiv och drivande roll inom området, från initial brief till slutlig leverans i samarbete med dina kollegor i det kreativa teamet men även tillsammans med andra team inom bolaget.

 • Produktion av grafiskt rörligt material med fokus på Ads och Webb såsom SVG animeringar på hemsida.
 • Ansvara för att driva grafiska produktioner där vi vill visa våra produkter och lösningar i ett rörligt format.
 • Applicera Stratsys Brand på all rörlig kommunikation och ansvara för att det följer vår grafiska profil och tonalitet.
 • Skapa engagerade rörligt material i alla kanaler.

DU ERBJUDS

 • Du får möjlighet att arbeta på ett bolag som erbjuder produkter som verkligen gör skillnad inom viktiga områden som hållbarhet, skola och vård och omsorg.
 • Med korta beslutsvägar och stundtals högt tempo givet bolagets tillväxtambitioner, finns utrymme att forma rollen till din egen och växa.
 • Du blir del av ett modernt SaaS-bolag som satsar stort på innovativa arbetssätt.
 • Vi på Stratsys tror på en stark företagskultur och att ha roligt tillsammans på jobbet. Läs mer om vår kultur och våra förmåner här!
 • Arbeta från en härlig kontorslokal i centrala Stockholm.
 • Vi erbjuder våra anställda en hybrid-fjärrlösning samt flexibla arbetstider.
 • Maxat friskvårdsbidrag på 5000:- och ett bolag som uppmuntrar till träning och rörelse.

DIN BAKGRUND ️

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta med rörlig produktion samt en god känsla för storytelling och att skapa storyboards.

  • Du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet inom Motion Design.
  • Besitter mycket goda kunskaper i Adobe Suite och har tidigare arbetat i verktyg såsom After Effects, Premiere Pro samt Illustrator.
  • Du har en relevant utbildning inom motion design, kommunikation eller marknadsföring.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Kan grunderna i grafisk design och har ett öga för färg, form och typografi.
Det är meriterande om du
  • Har kunskap i videoproduktion och editering.
  • Har tidigare erfarenhet av 3D verktyg.
  • Tidigare har arbetat på byrå.

OM DIG

Du förstår vikten av att följa riktlinjer, tonalitet och grafisk profil utan att känna dig begränsad av det. Du brinner för att skapa engagerade och målgruppsanpassat material i olika typer av format och kan ansvara för ditt arbete från brief till slutlig leverans. Detta innebär att du är självgående, tar egna initiativ och uppskattar att arbeta i en snabbrörlig miljö. Du har en fantastisk känsla för färg och form och ett öga för detaljer. Vidare är du lyhörd och prestigelös där du ser det som en självklarhet att stötta varandra och arbeta högt som lågt. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta tvärfunktionellt. Precis som vi tycker du att det är viktigt att ha kul längst vägen och lockas av ett företagsklimat med mycket fart och tillväxt!

OM OSS

Stratsys är ett SaaS-bolag som grundades i Göteborg år 2000, med målet att göra det enklare för människor, företag och organisationer att få ut mer av sina planer, projekt och strategier. De senaste åren har teknik utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare; att göra det så enkelt, säkert och framförallt så smidigt som möjligt att arbeta tillsammans. Lär dig mer om vad vi gör i filmen nedan.

 

Ser det här ut som en roll för dig? Tveka inte, visa ditt intresse redan idag! För denna roll ser vi gärna att du skickar in din portfolio tillsammans med din ansökan. Är just denna roll inte helt rätt men du är intresserad av vad vi som bolag kan erbjuda dig? Visa ditt intresse genom att connecta med oss, vi söker ständigt nya talanger till vår växande verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här.

Omer RosenbaumDesign & GrafikStockholm
Säg hej till en smartare arbetsdag! Att hålla koll på processer, planer och rapporter i en organisation är utmanande, vi vet. På Stratsys jobbar vi för att fler skall kunna få ett enklare och smartare arbetsliv genom vår molnbaserade plattform. Vill du också vara med på resan? Nu söker vi...


Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group