Är du en driven, kommunikativ och självgående Mediakoordinator som vill utvecklas i en kreativ miljö där vi alltid strävar efter att hitta effektiva och smarta lösningar? Motiveras du av att vara spindeln i nätet och älskar att effektivisera administrativa processer. Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen

Som Mediakoordinator kommer du att ha en central roll som ”spindeln i nätet”. Du kommer ansvara för att säkerställa att bokningar/annonser både i print och digitalt ligger inbokade i vårt system Salesforce/Advendio för alla våra varumärken. Som koordinator kommer du att ha många parallella kontakter och uppgifter. Du kommer att jobba mot tydliga mål och deadlines.

Du kommer att ha en tät dialog med såväl redaktioner som projektledare och ditt uppdrag är att samordna det som ligger bokat i vårt annonssystem i ett affärsperspektiv såväl som ett redaktionellt perspektiv. Du kommer även att fakturera varje månad från vårt CRM-system, Advendio. Vi hanterar allt annonsmaterial som kommer in till oss varje dag via Adportal och som ska placeras i våra tidningar. Du kommer även att vara en del i den arbetsuppgiften.

Du kommer att delta i den kommersiella avdelningens gemensamma möten för alla på avdelningen för att du ska få insyn i affären som helhet och hur du kan bidra med att effektivisera den administrativa processen för interna projektledare och specialister.

Vi strävar alltid efter att hitta effektiva och smartare lösningar, där är du en viktig spelare. Du kommer att med frihet under ansvar och ditt goda omdöme få arbeta med att utveckla den administrativa processen så att vi tillsammans hittar det bästa möjliga flödet för våra kunder och för oss internt.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och med fördel någon eftergymnasial utbildning inom administration eller liknande. Vi tror du har några års erfarenhet av att arbeta i en administrativ och samordnande roll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person inte är rädd för att utmana vårt sätt att arbeta på, och som på ett pedagogiskt sätt kan förmedla dina tankar och förslag kring nya arbetssätt.

Vi söker dig som:
Är strukturerad, stresstålig och noggrann.

Är mycket serviceinriktad både internt och externt.

Är systematisk och kommunikativ i ditt sätt att jobba och gillar att ha en samordnande roll.

Trivs i ett högt tempo.

Motiveras av att ta egna initiativ och att hitta smidiga lösningar.

Har jobbat eller har kunskap i Salesforce.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mediebranschen.

Är intresserad av att jobba i system och nyfiken på nya lösningar.

Vi erbjuder dig

Du kommer att arbeta i ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Här har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och stöttar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder.

Du kommer tillhöra ett team av andra koordinatorer och ingå i vårt Print- och Back officeteam.

Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. När vi inte arbetar hemifrån, så kommer du jobba från vårt mediehus i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan senast den 21 maj 2021. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och intervjuer kommer att ske löpande under processens gång. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag!

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Annsophie Runesdotter på Annsophie.Runesdotter@aller.com

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Är du en driven, kommunikativ och självgående Mediakoordinator som vill utvecklas i en kreativ miljö där vi alltid strävar efter att hitta effektiva och smarta lösningar? Motiveras du av att vara spindeln i nätet och älskar att effektivisera administrativa processer. Då kan det vara dig vi söker! Om rollen Som Mediakoordinator...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group