Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter växa och förstärker vår position på marknaden och vårt mål är att vara 300 gym i Sverige.

Nu söker vi en driven marknadskoordinator som projektleder och koordinerar vår marknadsavdelning in house. Du ansvarar för marknads- och kommunikationsplaner samt koordinerar alla aktiviteter som sker inför nyetablering och olika event.

Att vara markandskoordinator på Nordic Wellness

Som Marknadskoordinator hos oss är du en driven och prestigelös person som gillar snabba beslut och förändringar, du kommer att vara en del av den operativa basen i marknadsföringen av koncernens samtliga klubbar och övriga verksamheter. Du kommer verka i ett nära samarbete med vår VD och fungerar som bryggan mellan marknadsavdelningen och övriga avdelningar/klubbar och säkerställer att projekten drivs och genomförs på ett effektivt sätt samt att informationsflödet blir så smidigt som möjligt.

Du ansvarar för att följa upp och utvärdera vår marknadsföring och säkerställer att vi anpassar marknadsföringen mot rätt kanaler. Du har ett stort fokus på omvärldsbevakning och bidrar till att Nordic Wellness marknadsföring ligger i framkant. I rollen ansvarar du även för kontakt med våra samarbetspartners, web-shop och upphandlingar.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som Marknadskoordinator eller motsvarande med gedigen erfarenhet av projektledning, ett stort engagemang och driv. Du har eftergymnasial utbildning i marknadsföring och kommunikation, vana att hantera sociala medier som Facebook, Instagram, och Twitter.

Självklara kunskaper av att arbeta i CMS, gärna Umbraco samt goda kunskaper i Adobe programmen.

 


Vårt erbjudande

Vår organisation är i ständig tillväxt och förändring, vilket också präglar vår arbetsmiljö. Arbetstempot är högt och besluten snabba vilket kräver att vi är flexibla och kan ställa om snabbt när det krävs. Vår kultur präglas av starkt engagemang och verksamhetsfokus där vi tillsammans hjälps åt och arbetar för att nå våra gemensamma mål. Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med trevliga och kompetenta kollegor i ett av Sveriges största friskvårdföretag. Med rätt attityd finns det stora möjligheter att utvecklas i företaget.

Tjänsten är på 100% med placering på vårt huvudkontor på Gustaf Dalénsgatan 13 i Göteborg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas och annonsen kan tas bort innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 juli. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationGöteborg
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 280 gym runt om i hela landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group