Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för företag och offentlig sektor som hanterar ett stort antal nycklar i sin verksamhet. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 80 000 lås till över 70 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades 2007 av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 40 medarbetare. Läs mer om oss på www.swedlock.se

Vi fortsätter att expandera och söker nu en Marknadsansvarig.

Arbetsbeskrivning

Swedlock verkar i en bransch i förändring där traditionell marknadsföring i allt högre grad går mot digitala kanaler. Bolaget har tagit sina första steg i denna omvandling och söker någon som kan bidra i den fortsatta resan och utmana oss i hur vi marknadsför Swedlock och våra lösningar.

I denna roll kommer ditt främsta fokus ligga på att ta ett helhetsgrepp för företagets strategiska och operativa marknadsarbete. Du kommer aktivt arbeta med att utveckla företagets marknadsföringsstrategier på kort och lång sikt tillsammans med säljavdelningen och företagets ledning. Rollen innefattar ett brett marknadsansvar där du kommer arbeta med och utveckla såväl företagets digitala kanaler som bolagets mer traditionella marknadsföring. Du kommer även i denna roll arbeta med content i företagets sociala mediekanaler. I rollen som marknadsansvarig har du ansvar för hemsidan som du förvaltar och utvecklar genom aktivt arbete med t.ex. SEO och liknande. Du kommer att arbeta nära säljavdelningen för att identifiera vilka potentiella kunder i CRM-systemet som ska bearbetas i form av marknadsaktiviteter och verka för att automatisera detta flöde. Övriga aktiviteter innefattar t.ex. att skapa kampanjer och planera events för att bygga företagets varumärke.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat på en marknadsavdelning på ett mindre eller medelstort bolag i en roll som t.ex. marknadskoordinator eller marknadsansvarig. Du är bekväm med att arbeta med stor frihet under eget ansvar och ta egna initiativ. Du har en relativt bred marknadskunskap inom såväl digital och datadriven marknadsföring som inom mer traditionell marknadsföring. Du bör ha god förståelse för content marketing och SEO. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med marketing automation och förmåga att skapa målgrupps- och personrelaterat innehåll. Du har goda kunskaper i hur en kund ska bemötas i olika stadier i kundresan. Du är trygg i att arbeta i publiceringsverktyg för sociala medier som exempelvis Facebook Business, LinkedIn Campaign Manager, Google Business etc. och du kan publicera på (och gärna hantera) WordPress. Det är extra meriterande med goda kunskaper i Adobe CC (primärt Photoshop, Illustrator och InDesign).

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en mycket stark tillväxt. Arbetet innebär stor frihet under eget ansvar. Vi har korta beslutsvägar och du blir en viktig del i vår fortsatta expansion.

Ansökan görs via mejl till ulf.kullman@swedlock.se

För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Kullman, 0730-63 90 54 eller ulf.kullman@swedlock.se. Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Mejla din ansökan till ulf.kullman@swedlock.se
MedieJobbMarknadsföringHalmstad
Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för företag och offentlig sektor som hanterar ett stort antal nycklar i sin verksamhet. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 80 000 lås till över 70 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades 2007 av entreprenörer med...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group