Har du erfarenhet av leadsgenererande och kundlojaliserande marknadsföring inom B2B, är passionerat intresserad av hur marknadsföringen bidrar till bolagets framgång, har en hög kreativitet och tycker att det är kul med lagarbete snarare än att köra solo? Då tycker jag att du ska ta en närmare titt på den här rollen som Marketing Project Manager till marknadsavdelningen på Advania! Om rollen
Som Marketing Project Manager är du ansvarig för att nå ut med vårt budskap externt inom ett eller fler av våra huvudområden. Du fokuserar framför allt på den taktiska kommunikationen och är bryggan mellan våra affärsområden och marknadsavdelningen. Ditt huvudsakliga fokus ligger på att jobba mot två av marknads fyra mål som syftar till att göra Advania mer kända och bidra till vår fortsatta tillväxt:

Engagemang i ägda och köpta kanaler

Konvertering till deltagare eller leads beroende på marknadsföringsinsats

I rollen som Marketing Project Manager arbetar du bl.a. med att:

Stödja affären med insatser som gör dem relevanta hos nya och befintliga kunder/målgrupper:

Anordna webinars, digitala och fysiska event.

Planera och genomföra leadsgenererande innehåll och kampanjer.

Planera och genomföra PR-insatser som till exempel rör lanseringar av nya erbjudanden.

Planera och genomföra marknadsföringsinsatser där vi deltar på våra partners event.

Skapa egna inlägg i sociala medier kring det som rör både huvudområde och affär och i det arbetet säkerställer du synk med vår Digital Channel Manager, Content Producer, Creative Producer och övriga marknadsprojektledare.

Omvärldsbevaka på ditt/dina huvudområden.

Proaktivt komma med förslag för hur vår marknadsföring skulle kunna skapa mer intresse från våra prioriterade målgrupper baserat på det som rör ditt/de huvudområden du arbetar med.
Vem är du?
För att du ska lyckas i rollen som Marketing Project Manager ser vi att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av leadsgenererande och kundlojaliserande marknadsföring inom B2B i olika kanaler. Kanske är du självlärd, eller så kommer din kunskap från en relevant akademisk utbildning. Du är prestigelös och gillar att vara en del av ett team där vi jobbar tillsammans för att uppnå resultat.
För att du ska trivas som bäst hos oss så ser vi att du passar in i beskrivningen positiv och social som person, att du ser möjligheter där andra ser problem. I kombination med fantastiska kollegor så är intresset för marknadsföring något som får dig att gå igång på morgonen.
Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Har du erfarenhet av leadsgenererande och kundlojaliserande marknadsföring inom B2B, är passionerat intresserad av hur marknadsföringen bidrar till bolagets framgång, har en hög kreativitet och tycker att det är kul med lagarbete snarare än att köra solo? Då tycker jag att du ska ta en närmare titt på den...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group