Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells, NOBE aloe vera och Tyngre och finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien.

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel. Men vår resa har bara börjat. Vill du vara med?

DITT ANSVARSOMRÅDE

Vitamin Well koncernens starka tillväxt har ökat efterfrågan av grymma medarbetare och nu är vi ute efter en superstjärna i rollen som Marketing Coordinator för våra Key Markets. Vitamin Well har sedan starten befunnit sig på en spännande och framgångsrik resa, dock finns oändlig potential på våra marknader utanför norden och här kommer rollen som Marketing Coordinator in.

Som Marketing Coordinator Key Markets kommer ditt primära och största fokus ligga på att stötta våra internationella marknader när det kommer till att bygga, bredda och aktivera våra varumärken Vitamin Well, NOCCO och Barebells. Du ska driva på marknadsföringen så vi taktar på enligt uppsatta mål, ökar kännedomen och försäljningen av varumärken med hjälp av lämpliga marknadskanaler och strategier såsom ambassadörer, sociala media och offline-aktiveringar.

Du kommer även ha en central roll när det kommer till att ansvara för den löpande kommunikationen mellan de lokala marknadsteamen, vår in house designstudio och övriga relevanta funktioner för att säkerställa att vi håller den framfart vi önskar. Utöver det kommer du även att medverka vid veckoavstämningar med de lokala marknadsteamen och fungera som ett viktigt stöd i små men även mer komplexa frågor.

Vi ser även att du kommer att spela en viktigt roll i teamets övergripande utveckling där vi förväntar oss att du bidrar med nytänkande, driv, mod och tar ett stort ansvar både för din egna rolls utveckling såväl som avdelningens och bolagets övergripande mål.

DIN ERFARENHET OCH DINA FÖRMÅGOR

Om du ska vara rätt person för uppdraget krävs det att du har erfarenhet och bevisad track-record från liknande uppdrag och gärna från en internationell kontext. Du har vana av att driva och organisera projekt och event i alla skalor med ett kommersiellt marknadsföringstänk samt tidigare erfarenhet av en koordinerande roll när det kommer till lanseringar, grafitiskt material och avtalshantering. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från bolag som arbetar med ambassadörssamarbeten och eventmarknadsföring i kombination med digital marknadsföring.

Vi söker dig som präglas av nyfikenhet och gillar förändring samtidigt som du har känsla för struktur och förmåga att prioritera ditt arbete. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med olika typer av människor samtidigt som du kan arbeta självständigt under eget ansvar. Du är kommunikativ med vana av att kravställa och påverka andra med en personlighet som engagerar människor omkring dig. Då rollen kräver en förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt samt ansvara för uppföljningen av att planer följs, tror vi att attityd och personlighet kommer vara nyckelfaktorer för att lyckas i rollen.

När vi tar kontakt dina referenser kommer de att hänvisa till dig som en exceptionell koordinator men en energisk personlighet som får saker att hända. Du har förmodligen ett par års erfarenhet av liknande roller och rör dig obehindrat i engelska, både i tal och skrift. Personer i din omgivning skulle säga att du är en resultatdriven glädjespridare och att du älskar att vara i miljöer i ständig förändring där du behöver omvandla utmaningar till möjligheter och att du alltid vill utforska nya vägar att växa verksamheten såväl som dig själv.

Välkommen in med din ansökan som senast den 16:e juni. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Som en del av rekryteringsprocessen kan vi komma att be dig genomföra ett personlighetstest samt ett test som mäter logisk slutledningsförmåga. Syftet med testerna är att på ett så objektivt sätt som möjligt utvärdera kandidater och identifiera bästa möjliga matchning mot rollen. Testerna är baserade på gedigen forskning och tas genom vår partner Alva Lab.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells, NOBE aloe vera och Tyngre och finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien. Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group