Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

B3 är ett expansivt konsultföretag som hjälper våra kunder att dra nytta av digitaliseringens möjligheter genom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation. Nu söker vi en junior kommunikatör med några års erfarenhet till B3s marknadsteam med placeringsort i Stockholm.
I rollen som kommunikatör kommer du att ha en viktig roll i att stärka den interna kommunikationen inom B3, att bidra till B3s arbete med webb och sociala kanaler samt att driva och utveckla intern och extern kommunikation kopplat till B3s arbete med hållbarhet och inkludering. Det är bred och varierad roll med många kontaktytor inom organisationen och arbetsuppgifter av både operativ och strategisk karaktär. Vi på B3 gör många aktiviteter som vi nu vill synliggöra ännu tydligare för att öka medarbetarnas engagemang, stärka vårt varumärke och även långsiktigt bidra till vår affärsmässiga utveckling.

Din roll kommer bland annat att innefatta:
Intern kommunikation med intranät, interna informationsmöten och nyhetsbrev

Hållbarhetskommunikation, kommunikation internt och externt

Arbete med webb, publicering och uppföljning

Sociala medier, skapa innehåll och driva engagemang

Support till organisationen i kommunikationsrelaterade frågor

Ett nära samarbete med HR och B3 Academy

Vi tror att du har:
Några års erfarenhet av en liknande roll inom en organisation där du jobbat med intern kommunikation och aktiviteter som driver engagemang.

En högskoleutbildning inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande

Skribenterfarenhet – du är van att skriva och anpassa budskap för olika kanaler.

Erfarenhet av webb, analytics och sociala kanaler.

Stort engagemang och intresse för frågor kopplat till hållbarhet, inkludering och värderingar.

Vi tror att du är en person som:
Är driven, tycker om fart och får saker att hända

Är nyfiken och ser nyhetsvärde i olika aktiviteter

Är lösningsorienterad och samarbetsfokuserad

Är strukturerad och uthållig i att genomföra aktiviteter

Gillar att ha många kontaktytor

Varför ska du jobba med oss?

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. I år tog vi hem en tredjeplats som Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. Vi tror att det bland annat beror på vår energi, nyfikenhet och satsning på wellness, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av. Vår kultur präglas av lärande, öppenhet och kontinuerlig utveckling. Vi är stolta över hur vi hjälper våra kunder att skapa nya möjligheter genom digital transformation och verksamhetsutveckling. Därtill tar vi ansvar i samhället genom samarbeten med bland andra My Dream Now, Womentor, Pink Programming och Suicide Zero. Kommunikation spelar en viktig roll för att nå vår vision om att vara Sveriges bästa konsultbolag för våra medarbetare, kunder och ägare. Klicka dig in på länkarna om du vill veta mer om hur vi jobbar med inkludering , lärande och vår wellness-satsning Team B3 .
Vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet! B3 är ett expansivt konsultföretag som hjälper våra kunder att dra nytta av digitaliseringens möjligheter genom innovation och effektivisering. Vi levererar hela projekt- och funktionsåtaganden med team av erfarna specialister, eller tar olika specialistroller i uppdragsgivarens organisation. Nu söker vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group