Addilon Professionals erbjuder specialistkompetens inom områdena Logistik, Teknik, Försäljning, Inköp och Ekonomi. Vi hittar rätt kompetens till våra kunders temporära kompetensbehov och bidrar till att våra kunder fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet.
Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.
Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.
Vårt breda kontaktnät och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje uppdrag.

Läs mer om oss på www.addilon.se

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som underkonsult i detta uppdrag.

Uppdragsbeskrivning

I rollen som kommunikatör kommer du att driva, koordinera och genomföra programmets kommunikation inom ramen för uppdragsgivarens övergripande kommunikation. Du har aktiv del i att sätta den strategiska agendan och skapa en kommunikativ plattform för programmet och dess genomförande i koordination med det gemensamma nordiska kommunikationsarbetet inom NBM. Det innebär bland annat att identifiera kommunikationsbehov, analysera, planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser i samverkan med bland annat programledning, NBMs kommunikationsansvarig och kollegor inom kommunikationsenheten.

Uppdraget avser att utföras av en resurskonsult (en tjänst som utförs av en Konsult i syfte att ge förstärkning till uppdragsgivaren i det löpande arbete som utförs av Svenska kraftnät. Utförandet av dessa tjänster leds och styrs av Svenska kraftnät).

I rollen ingår bland annat:

 • Kommunikationsplanering för programmet och ingående delprojekt
 • Kommunikativt stöd och coachning till medarbetare i program och ingående delprojekt, exempelvis genom att leda workshops för intressentkartläggning, budskapsformulering och kanalval.
 • Att skriva, språkgranska, redigera, formge och producera olika former av texter och informationsunderlag. Exempelvis budskapsplattformar, nyhetstexter, power point-presentationer, informationsmaterial och beslutsunderlag.
 • Publicering av material på Svenska kraftnäts webbplatser och i sociala medier
 • Att delta i planering och genomförande av externa informations- och aktörsmöten inom ramen för programmet.

Även andra i arbetsuppgifter inom ramen för Svenska kraftnäts kommunikationsenhet kommer att kunna ingå.

Uppdragsformalia
Uppdragsperiod: Nov 2021 – Okt 2022
Omfattning: 100%
Ort: Stockholm
Distansarbete: 0%
Senioritetsnivå: 3

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förmåga och erfarenhet av att konkretisera och förmedla faktatyngda, komplexa budskap till olika målgrupper, företrädesvis gällande Business to business och Investor relations. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av komplexa internationella projekt och elmarknadskommunikation.

Du har god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i, leda och samordna arbetsprocesser som innebär bidrag från och förankring med flera parter.

Som person är du drivande och handlingskraftig. Förutom att vara strukturerad och välorganiserad, är du van vid att fatta egna beslut för att nå uppsatta mål. För att lyckas i rollen behöver du även ha förmåga att snabbt sätta dig in i omfattande teknisk och faktabaserad information och verksamhet.

Personlig egenskaper

 • Analytisk
 • Driven
 • Hög arbetsmoral
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
 • Självgående

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i detta uppdrag. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

 • delar våra värderingar
 • är etablerad i ditt yrke
 • har erfarenhet från olika roller och olika branscher
 • har relevant erfarenhet för uppdragen

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Addilon Professionals erbjuder specialistkompetens inom områdena Logistik, Teknik, Försäljning, Inköp och Ekonomi. Vi hittar rätt kompetens till våra kunders temporära kompetensbehov och bidrar till att våra kunder fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet. Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group