På KICKS content-avdelning skapar vi dagligen en stor mängd innehåll för att inspirera, guida och vägleda våra skönhetskunder på den svenska, norska och finska marknaden. Genom våra olika kanaler såsom våra sajter kicks.se, kicks.no och kicks.fi, sociala medier, nyhetsbrev, live shopping och magasin når vi varje vecka över hundratusentals kunder.

Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa, och söker därför en driven, nytänkande content projekt- och produktionsledare, som vill vara med och ta vårt innehåll och engagemang med våra skönhetskunder, till nästa nivå.

I rollen som projekt- och produktionsledare kommer du bland annat att ansvara för tryckproduktionen av KICKS magazine och därför är det viktigt att du har erfarenhet av innehållsproduktion, gärna tryck- eller magasinsproduktion med vana att ansvara för hela produktionsprocessen. Du kommer också att driva parallella projekt inom digital contentproduktion, då vi jobbar agilt och snabbt vill kunna implementera nya sätt att kommunicera med våra målgrupper på. Liveshopping, videotutorials eller nästa trendande SoMe-kanal efter Tiktok – du är den som kommer att säkerställa att nya contentinitiativ tar fart!

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Ansvara för tryckproduktionen av KICKS magazine
 • Löpande kontakt med tryckeri, content-team samt vår inköpsavdelning
 • Budgetering/offertframtagande samt faktureringsarbete
 • Säkerställa leverans mot satta deadlines
 • Planera, genomföra och kvalitetssäkra nya contentprojekt tillsammans med interna och externa intressenter. Du kommer arbeta med flera projekt parallellt.
 • Koordinera och detaljplanera andra digitala contentproduktioner så som KICKS live shopping, KICKS tutorial m.m

 

Vi söker dig som:

 • Har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
 • Har minst 5 års erfarenhet inom projekt- och/eller eller produktionsledning inom marknadsföring eller medieproduktion
 • Har förmågan att självständigt driva parallella projekt och produktioner i mål enligt satt budget, samt vana att jobba datadrivet
 • Är lösningsorienterad och har en ingenting-är-omöjligt-attityd
 • Är strukturerad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten
 • Trivs i en social roll där du är huvudkontaktperson för både interna och externa stakeholders, såsom produktionsbolag.

Du kommer att jobba inom avdelningen Brand, Marketing & Agency som är en del av KICKS marknads/e-handelsavdelning. Jobbet innefattar ansvar för samtliga av KICKS marknader; Sverige, Norge och Finland.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
På KICKS content-avdelning skapar vi dagligen en stor mängd innehåll för att inspirera, guida och vägleda våra skönhetskunder på den svenska, norska och finska marknaden. Genom våra olika kanaler såsom våra sajter kicks.se, kicks.no och kicks.fi, sociala medier, nyhetsbrev, live shopping och magasin når vi varje vecka över hundratusentals...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group