Som Kampanjspecialist på NetOnNet arbetar du med koordinering och produktion av onlinekampanjer på NetOnNets e-handel. Du skriver kampanjbriefer till vår marknadsavdelning, bygger kategori- och contentsidor, skriver texter och publicerar banners. Det är en arbetsplats med högt arbetstempo med flera kampanjer och arbetsuppgifter pågående parallellt. Du ingår i Kampanj- och Contentteamet tillsammans med en till Kampanjspecialist, Contentproducenter, Contentspecialister och en SEO-specialist.

I din roll ingår också att:

  • hålla löpande koll på försäljning på en kampanjnivå
  • driva fram kampanjer från kanalens sida
  • koordinera och sätta upp MF-kampanjer tillsammans med våra leverantörer
  • bygga guider och Brandstores
  • säkra exponering och försäljning av våra tjänster online
  • följa upp dina större kampanjer

Vem är du?
Du har en stor passion och talang för digital marknadsföring och kommunikation. Du är duktig på att uttrycka dig genom både bild och text och har goda skriv- och språkkunskaper. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande. Du har erfarenhet av digital marknadsföring och har grundläggande förståelse för SEO. Att du har ett genuint teknikintresse ser vi som en självklarhet.

Som person är du stresstålig och flexibel. Du är förändrings- och resultatorienterad och har en god förmåga att gå från plan till handling. Du är noggrann och strukturerad och kan på ett effektivt sätt planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vidare är du van att arbeta mot uppsatta mål och deadlines samt känner dig riktigt bekväm i den digitala världen.

Kampanj- och Contentteamet ingår i E-handelsteamet med ca 15 anställda och du rapporterar till Kampanj- och Contentchefen.

Våra värderingar
NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord – Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans – ledstjärnor i vardagen när det kommer till hur företagets medarbetare agerar, fattar beslut och tar sig an uppgifter. För NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i värdeorden, och kan applicera dem i ditt arbete.

NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.

Övrig information
Placering: Just nu sker större delen av arbete på distans, men placering är på huvudkontoret i Viared i Borås. När omständigheterna tillåter det förväntas du vara på plats minst tre dagar per vecka
Omfattning: Heltid
Typ av anställning: Tillsvidare med initial provanställning
Ansökningstid: Sista ansökningsdag är den 8:e augusti

Låter detta som en tjänst för dig så kan vi erbjuda ett mycket stimulerande arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag. Vi ser fram emot att välkomna vår nästa talang till vårt team!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kampanj- och Contentchef Nathalie Hedström via mail: nathalie.hedstrom@netonnet.com

Ansök här.

MedieJobbE-commerceBorås
Som Kampanjspecialist på NetOnNet arbetar du med koordinering och produktion av onlinekampanjer på NetOnNets e-handel. Du skriver kampanjbriefer till vår marknadsavdelning, bygger kategori- och contentsidor, skriver texter och publicerar banners. Det är en arbetsplats med högt arbetstempo med flera kampanjer och arbetsuppgifter pågående parallellt. Du ingår i Kampanj- och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group