Vi letar ständigt efter nya stjärnor till vår Boostified-familj! Som praktikant på Boostified får du all nödvändig utbildningstid för att bli en expert på att skapa framgångsrika marknadskampanjer byggda på personliga rekommendationer.

Ditt fokus kommer att ligga på att skapa nya affärsmöjligheter genom att bland annat rekrytera nya profiler till vårt nätverk, upprätthålla relationer med befintliga profiler, jobba med Boostifieds branding och vår egna marknadsföring samt föra statistik för att vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör. Med andra ord finns det oändliga möjligheter till att vara med och driva Boostified till högre höjder, vara en stor del av vårt team och se till att kunder och profiler är lika nöjda som vi är!
Vi tror på framtidens marknadsföring som autentisk, genuin och skräddarsydd för varje individ. Vårt mål är att bli ett globalt men litet team och du kommer att vara en stor del av vår resa. Idag har vi ett nätverk med 20 000 profiler i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Storbritannien och jobbar med välkända varumärken som LEGO, Designtorget, Mathem, Estrella, Orkla, Clean Drink och Polarn o Pyret.

Vi letar efter dig som:
Har god kunskap och ett befintligt intresse för Instagram och sociala medier

Är en driven, orädd och nyfiken person med ett kreativt sinne

Drivs och motiveras av personlig utveckling, en ”vill aldrig sluta lära mig”- mentalitet och gör alltid sitt bästa i alla situationer.

Skriver och talar både svenska och engelska. Gynnsamt om du talar några andra nordiska språk.

Ansök här.

MedieJobbPraktikjobbMalmö
Vi letar ständigt efter nya stjärnor till vår Boostified-familj! Som praktikant på Boostified får du all nödvändig utbildningstid för att bli en expert på att skapa framgångsrika marknadskampanjer byggda på personliga rekommendationer. Ditt fokus kommer att ligga på att skapa nya affärsmöjligheter genom att bland annat rekrytera nya profiler till...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group