Vill du bli en del av en snabbt växande influenceravdelning på ett prisbelönat e-handelsbolag?
Är du en målinriktad och driven person som brinner för sälj och influencers? Är du strukturerad och älskar utmaningar? Hos RevolutionRace får du möjlighet att vara med på en fantastik resa i ett snabbt växande e-handelsbolag som letar efter personer som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Låter det spännande?

Din roll
Som Influencer Marketing Specialist kommer ditt främsta ansvarsområde vara att identifiera och knyta avtal med nya macro-influencers. Sälj, kommunikation och struktur är dina viktigaste egenskaper då du kommer att jobba med en bred skara influencers från flera olika marknader. Du kommer att jobba målinriktat och vi söker dig som älskar utmaningar. Då vi hela tiden växer kommer du självklart ha möjlighet att vara med att påverka både din egen roll och arbetet inom avdelningen.

Arbetsuppgifter:
Hitta och knyta avtal med macro-influencers

Daglig koordinering, kommunikation och produktutskick till influencers.

Driva försäljning genom betalda influencersamarbeten

Vara ständigt uppdaterad inom det sociala medielandskapet och de senaste trenderna

Uppföljning och analys av samarbeten

Rapportering sker till Head of Influencer Marketing.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med influencers och har en bra inblick över hur samarbeten mellan influencers och företag fungerar. Då rollen kommer vara globalt inriktad är flytande engelska i tal och skrift en förutsättning. I denna roll kommer personligt driv, kommunikation och en stark känsla för sälj att vara viktigt.
Som person är du strukturerad, resultatinriktad och van vid att arbeta med många parallella arbetsuppgifter . Du är en lagspelare som drivs att jobba mot gemensamma mål samtidigt som du tar fullt ansvar för dina egna uppgifter och att de utförs enligt plan. Det digitala landskapet förändras snabbt och vi ser gärna att du har ett stort personligt intresse för sociala medier och influencers. Detta tillsammans med ett kreativt, men säljinriktat tänkande och vi är i mål!
Om oss
RevolutionRace är det prisbelönta och snabbväxande e-handelsföretaget som tillverkar och säljer prisvärda och multifunktionella friluftskläder i grym kvalité under eget varumärke. Kläderna är skapade för att klara tuffa påfrestningar, även under riktigt svåra förhållanden. Med fokus på såväl funktion som design skapar RevolutionRace ett unikt koncept.
RevolutionRace startade 2013 under namnet Fritidsfabriken och har gjort en fantastisk tillväxtresa sedan dess. Vi säljer idag till 35 länder med en planerad fortsatt expansion och omsätter över 700 MSEK. Idag är vi ca. 90 medarbetare som sitter i fräscha lokaler med bland annat klättervägg och ”gaminghörna” mitt i centrala Borås . Läs mer om RevolutionRace på www.revolutionrace.se
På RevolutionRace är ingen dag den andra lik och teamandan är stor. Siktet är alltid inställt mot nya mål och kunden är ständigt i fokus. Nu letar vi efter en ny stjärna som blir en del av vår växande influenceravdelning.

Upplägg och kontakt

  • Start: Snarast möjligt
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
  • Placering: Borås

Ansökan: Mejla din ansökan och ditt personliga brev direkt till avesta.diliwi@revolutionrace.se
Använd rubriken: Ansökan: ”Influencer Marketing Specialist”.
Vi arbetar löpande med rekryteringen.

MedieJobbSociala MediaBorås
Vill du bli en del av en snabbt växande influenceravdelning på ett prisbelönat e-handelsbolag? Är du en målinriktad och driven person som brinner för sälj och influencers? Är du strukturerad och älskar utmaningar? Hos RevolutionRace får du möjlighet att vara med på en fantastik resa i ett snabbt växande e-handelsbolag...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group