Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

Brinner du för PR, content, sociala medier och vill vara med och forma Indiskas kommunikation? Då har vi höstens roligaste praktikplats!

 

 

Ansvar och arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att stötta PR- och contentansvarig med:

 

 

  • Planering och skapande av innehåll till sociala medier (detta inkluderar enklare bildhantering i Photoshop, videoredigering samt skrift på både svenska och engelska)
  • Pressrelaterat arbete (pressutskick, tipsmail, pressmeddelanden, PR-event)
  • Skriva artiklar till Indiska’s The Journal (https://www.indiska.com/se/journal)
  • Stötta vid kampanjfotograferingar

Vem är du?

Vi söker dig som studerar relevant utbildning inom media/kommunikation/PR där praktik ingår som en del i utbildningen. Vi ser även gärna att du är intresserad av mode, livsstil och det digitala medielandskapet.

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

Praktikperioden bör sträcka sig under hösten 2021, gärna med start i augusti/september.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 12 juni, intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök här.

MedieJobbPraktikjobbStockholm
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group