Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare. Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

En av våra kommunikatörer går vidare till annan tjänst och nu söker Håbo kommun en efterträdare. Kommunikationsenheten består idag av fyra personer och har det övergripande ansvaret för intern och extern kommunikation samt för kommunens webbplats habo.se. Enheten ansvarar också för att utveckla och samordna våra gemensamma kommunikationskanaler och verktyg. Kommunstyrelsens förvaltning står inför en omorganisation som innebär nya och spännande arbetssätt.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att arbeta nära och ha ett särskilt ansvar för kommunikationen för en av våra förvaltningar. Arbetet är både strategiskt och operativt där du planerar, koordinerar och genomför interna och externa kommunikationsaktiviteter från start till mål.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Kommunikationsplaner
  • Publicering i digitala kanaler
  • Budskapsformulering
  • Formgivning
  • Bildhantering
  • Film

 

Kvalifikationer. Du ska ha en relevant högskoleexamen inom kommunikation eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av självständigt kommunikationsarbete. Du har erfarenhet av att skriva målgruppsanpassade texter för olika kanaler och vi ser gärna att du har goda kunskaper och intresse inom rörlig bild och filmredigering.

Du ska ha goda kunskaper i MS Office, InDesign, Illustrator och Photoshop. Det är meriterande om du har erfarenhet av Sitevision som är vårt webbpubliceringsverktyg.

Du har erfarenhet av brett kommunikationsarbete, uppskattar omväxlande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du är flexibel och har god förmåga att prioritera. Du är strukturerad, kan se helheten och samtidigt vara noggrann med detaljerna. Du skapar goda relationer och som person är du självgående och prestigelös.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationHåbo
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 22 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group