Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett framgångsrikt och expansivt företag? Vårt företag har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en lösningsorienterad och flexibel person till rollen som e handels specialist till vår nya e-handel. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag!
Vad går jobbet som e-handels specialist ut på?
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att projektleda vår ny e-handel. I arbetsuppgifterna ingår att designa digitala annonser och webbplatser samt planera och producera innehåll. Dessutom kommer du att ansvara för bl.a. Google ads och SEO, samt producera nyhetsbrev och material till sociala medier. Du kommer att tillhöra ett trevligt team med sociala och drivna medarbetare.
Vem är du?
Som e handels specialist till vår nya e-handel är det viktigt du har har ett intresse för att skapa och tänka utanför boxen. Arbetet kräver att du har erfarenhet att driva en e-handel och vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av skapa social-media-anpassat content samt driva kampanjer i sociala medier.
Har erfarenhet av att jobba med Facebook, Instagram och Google Ads Manager.
Har erfarenhet av att läsa och skapa marknadsföringsstrategier efter analyser och data.
Har erfarenhet av att skapa kampanjer och strategier i form av nyhetsbrev.
Har erfarenhet av att marknadsföra och driva e-handel.
Trivs med att jobba i högt tempo.
Har viljan att ständigt utvecklas och att på eget initiativ söka och lära nya kunskaper.
God kommunikationsförmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
En spännande och fri roll med mycket ansvar i en framgångsrik och växande organisation. Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt.
Swedish Nutra
Swedish Nutra är ett Malmöbaserat företag som producerar och distribuerar kosttillskott över hela världen. Vi är ett mindre företag som prioriterar en trevlig arbetsmiljö och är mycket måna om att varje enskild individ trivs. Hos oss erbjuds en initiativrik miljö med goda möjligheter att utvecklas och växa i sin arbetsroll. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Mejla din ansökan till charlotte.mgee@swedishnutra.com
MedieJobbE-commerceMalmö
Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett framgångsrikt och expansivt företag? Vårt företag har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en lösningsorienterad och flexibel person till rollen som e handels specialist till vår nya e-handel. Låter...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group