Varje vecka inspirerar och underhåller vi på Discovery Networks Sweden miljontals tittare och konsumenter med vårt innehåll och strävar alltid efter att få dem att skratta, gråta, känna eller helt enkelt lära sig något nytt. Hos oss på Discovery Networks Sweden får du möjligheten att växa i en spännande och utmanande miljö där starkt lokalt innehåll mixas med internationella möjligheter.

Om rollen
Som Digital Producer Sports blir du en del av vår digitala sportavdelning. Tillsammans med dina kollegor kommer du se till att leverera den bästa digitala upplevelsen på sociala plattformar och vår betaltjänst discovery+. Vi letar efter dig som vill ha ett sommarjobb fyllt av sport med bland annat OS, Allsvenskan & Superettan. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är driven, sportintresserad och har ett gott öga för sociala medier, digitala plattformar och digital konsumtion. Du kommer att ansvara för att fånga de bästa ögonblicken och publicera dem i enlighet med vår strategi samt säkerställa att rätt matcher/sändningar ligger på rätt plats under Olympiska Spelen och Allsvenskan/Superettan.

Tjänsten är ett frilansuppdrag på heltid under perioden 12/7 – 28/8. Uppdraget omfattar arbete kvällar och helger periodvis och det finns även stor möjlighet att det tillkommer ett par dagars nattjobb under Olympiska Spelen.

Dina ansvarsområden

Redigera bilder/video som publiceras på Facebook, Twitter, Instagram och discovery+.

Redigera och skapa innehåll till våra digitala plattformar från våra rättigheter som innefattar bland annat Allsvenskan, Superettan och Olympiska Spelen

Välja rätt bild, sändning och ha en bra känsla för vad som ska synas när på discovery+

Ha en känsla för innehåll som kan bli viralt på sociala medier

Ansvara för att innehållet matchar Discoverys ambitioner och håller rätt kvalitetskrav på alla plattformar

Leverera en så bra upplevelse som möjligt av våra rättigheter till det svenska folket på våra digitala plattformar.

Erfarenhet och kunskaper

Relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom media och sport

Tidigare erfarenhet som webbredaktör och eller video/digital redaktör är mycket meriterande

Mycket goda kunskaper i Adobe Premiere Pro

Mycket goda kunskaper i Adobe Photoshop

Erfarenhet av att arbeta med Content Management Systems

Goda kunskaper i både svenska och engelska

Erfarenhet från arbete under stora sportmästerskap / olympiskt spel är mycket meriterande

För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du har förmåga att ta egna initiativ och bidra med egna idéer samtidigt som du vet att samarbete och att kunna kompromissa är viktigt. Du är orädd, ödmjuk, kreativ, omtänksam och framförallt en lagspelare.

Om Discovery Networks Sweden
På Discovery Networks Sweden är vi One team. Vi stöttar och står upp för varandra och växer som ett lag. Våra olika bakgrunder, perspektiv och personligheter gör oss starkare och vi vet att mångfald berikar. Vi vill göra vardagen lite roligare, lite mer underhållande. Vi vill vara schyssta och ärliga mot våra konsumenter, kunder och partners. Omtänksamma och öppna – och därför tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss.

Discovery Networks Sweden omfattar i Sverige bland annat de linjära tv-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport och har en veckoräckvidd på drygt 3 miljoner tittare linjärt. Dplay är en av Sveriges snabbast växande onlineplattformar och central i utvecklingen av vårt innehåll. Eurosport är Discovery Networks Swedens övergripande varumärke för sportinnehåll linjärt och på onlineplattformen Eurosport Player.

Låter det intressant?

Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan som består av CV och personligt brev. Ansökningsperioden är öppen till den 15/6 . Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Har du frågor kring tjänsten? Ta kontakt med Siavoush Fallahi + siavoush_fallahi@discovery.com .

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Varje vecka inspirerar och underhåller vi på Discovery Networks Sweden miljontals tittare och konsumenter med vårt innehåll och strävar alltid efter att få dem att skratta, gråta, känna eller helt enkelt lära sig något nytt. Hos oss på Discovery Networks Sweden får du möjligheten att växa i en spännande...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group