Tänk att gå till jobbet med vetskapen om att din kompetens inom sociala medier hjälper kunder att nå affärsmål. Dina idéer bygger VK Media Partners fortsatta framgång och när du avrundar dagen har du bidragit till att bevara den lokala journalistiken i Västerbotten.

Nu finns chansen att bli en del av VK Medias mediebyrå VK Media Partner, i en spännande roll där du får utvecklas och vara med på resan mot framtidens mediehus!

VK Media Partner är en del av VK Media, en mediebyrå som startade 2019 och genom marknadsföring gör det möjligt för våra kunder att nå sina affärsmål. VK Media Partner består i nuläget av en teamchef, två campaign managers, en projektledare samt två kommersiella redaktörer. Vår satsning på sponsrade artiklar, även kallat native advertising, har exempelvis snabbt vuxit till en av landets mest framgångsrika produkter i sitt slag och vi strävar hela tiden efter att motsvara morgondagens förväntningar. Nu stärker vi upp teamet med en digital media manager för att fortsätta utveckla vårt erbjudande efter våra kunders behov!

Om rollen

Som digital media manager kommer du i huvudsak att ansvara för hantering av våra kunders marknadsföring i sociala medier, primärt Facebook och Instagram, och delvis traffic (publicering av banners och natives på VK Medias nyhetssajter). Arbetet innebär publicering av annonser i sociala medier samt övriga digitala kanaler. Vidare ingår att tolka och analysera data/resultat och skapa uppföljningsrapporter som du presenterar för dina kunder och föreslår justering samt optimering för bästa resultat. Din huvudprioritering är att leverera vad kunderna beställer från oss, men tjänsten innebär också till viss del både att själv ta kundkontakt samt kundmöten i teamform. Vi ser gärna att du på sikt kommer hantera fler mediekanaler som Google Ads, YouTube, Snapchat och LinkedIn. Hos oss får du möjlighet till successiv utbildning inom de områden du och teamet har behov av!

Du kommer att arbeta nära kunder, samarbetspartners och övriga kollegor i VK Media Partner-teamet, samt med VK Medias medierådgivare. Här blir du en del av ett framgångsrikt team med en familjär kultur, samtidigt som du får möjlighet att jobba i en större organisation med många kollegor med olika kompetenser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil

Det här är en roll för dig som vill vara med och påverka den framgångsresa som VK Media Partner har startat! Om du tycker att det är roligt och har ett stort engagemang och passion för att hjälpa företag till toppresultat genom marknadsföring i sociala medier, kan du vara den vi söker.

Du är driven och bidrar med nya tankar och idéer som kan forma och utveckla tjänsten enligt våra kunders behov och förväntningar. Du gillar både utmaningar och förändring, och har viljan att fortsätta lära dig att hantera nya digitala annonskanaler. Du trivs med att ha många kundkontakter. Samtidigt kräver rollen ett proaktivt och självständigt förhållningssätt, när det exempelvis kommer till att ta reda på information som behövs för att klara vissa uppgifter, då svaren på våra utmaningar inte alltid är givna.

Kvalifikationer:

 • Du kan hantera organiska och sponsrade inlägg på Facebook och Instagram
 • Har god kunskap i Facebook Ads Manager och Business Manager
 • Kan installera Facebook-pixel, alternativt vill lära dig det
 • Har hög kunskap i engelska i tal och skrift
 • Har en stark analytisk förmåga
 • Är proaktiv och självständig
 • Har en känsla för vad som är bra content när du ser det
 • Har god förståelse för hur olika delar av marknadsföringen hänger ihop
 • Har minst ett års praktisk och framgångsrik erfarenhet av marknadsföring i sociala medier
 • Innehar B-körkort

Meriterande är om du har:

 • Kunskap och tidigare erfarenhet av Google Ads, Google Data Studio, YouTube, Snapchat, LinkedIn
 • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller reklam
 • Kunskap och tidigare erfarenhet inom bildredigering, fotografering, SEO, Google Tag Manager, Google Analytics, Google My Business, hemsidor och script
 • Tidigare arbetserfarenhet från byråbranschen

Din ansökan

Vid frågor om tjänsten, kontakta Mattias Johansson, Teamchef VK Media Partner: mattias.johansson@vkmedia.se

Ansökningar hänvisas till Sök tjänsten-knappen. Ansökningar hanteras löpande så hör av dig redan idag! Sista ansökningsdag 19 juni.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationUmeå
Tänk att gå till jobbet med vetskapen om att din kompetens inom sociala medier hjälper kunder att nå affärsmål. Dina idéer bygger VK Media Partners fortsatta framgång och när du avrundar dagen har du bidragit till att bevara den lokala journalistiken i Västerbotten. Nu finns chansen att bli en del...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group