LeadPilots mission är att koppla ihop människor för att skapa långsiktiga och lönsamma relationer. Mötesbokning och kontakt med nya potentiella kunder är ofta den mest utmanande delen i en säljares vardag. Med LeadPilot blir säljarbetet både lönsamt, effektivt och roligt och i rollen som digital marknadsförare får du möjligheten att förmedla detta och vår kultur utåt!
Här får du en varierad och omväxlande vardag med spännande utmaningar och lösningar att bita tag i. Frihet i arbetet och stora möjligheter till inflytande i såväl företagets framtida expansion som marknadsstrategi. Till vardags kommer du arbeta i ett tight team och producera content, följa upp resultat och utfall, planera kampanjer och rodda sociala medier tillsammans med dina kollegor.

Krav för tjänsten är att du:
Har professionell erfarenhet av digital marknadsföring

Inte är rädd för att driva och genomföra dina idéer

Har erfarenhet av att producera content av hög språklig kvalité på både svenska och engelska

Är bekväm i illustrations/bildredigerings-verktyg (Photoshop t.ex)

Meriterande är även:
SaaS-erfarenhet

B2B-erfarenhet

Erfarenhet av produktmarknadsföring med ett starkt varumärke

Employer branding

SEO

Vem är du?
För att passa bäst för denna rollen sätter du stort värde i att alltid vilja vidareutveckla dina kunskaper. Du har lätt för att samarbeta och hänger gärna med på aktiviteter även utanför kontoret. Du älskar både vara och ta hjälp av ett bollplank.
Utvecklingsmöjligheter
Verksamheten har stora ambitioner att ta marknadsandelar på nationell såväl som internationell marknad och backas av tunga investerare och en erfaren styrelse. Det kommer att skapa stora möjligheter för rätt person att följa med i utvecklingen och bygga en framgångssaga tillsammans med oss.
Erbjudande

Tidig fas i företagets resa, stora möjligheter att påverka

Flexibla arbetstider och arbetsplats

Arbeta med och vidareutveckla en flexibel marknadsstrategi

Stort utrymme för kreativitet och galna idéer

Fast månadslön och bra villkor

Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
LeadPilots mission är att koppla ihop människor för att skapa långsiktiga och lönsamma relationer. Mötesbokning och kontakt med nya potentiella kunder är ofta den mest utmanande delen i en säljares vardag. Med LeadPilot blir säljarbetet både lönsamt, effektivt och roligt och i rollen som digital marknadsförare får du möjligheten...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group