Interteks marknadsavdelning letar efter en nytänkande och driven stjärna som vill hjälpa och utveckla vår digitala marknadsföring. Är du bra på att skapa innehåll för digitala kanaler, framför allt film och bild? Är du kreativ och duktig på att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp? Vill du vara med och stötta Intertek i arbetet med att skapa en säkrare värld? Då är du kanske vår nya Digital Marketing Specialist.

 

Om Intertek

Vi på Intertek jobbar varje dag för att göra världen säkrare. Våra kompetenta medarbetare levererar innovativa lösningar inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och marknadstillträde till kunder lokalt och globalt. När vi testar och certifierar nya produkter kan vi säkerställa att de till exempel inte går sönder, börjar brinna eller släpper ifrån sig giftiga kemikalier som kan skada människor och miljö.

Vi är 46 000 medarbetare över hela världen och i Sverige finns vi i Stockholm, Västerås och Alnarp med cirka 450 medarbetare totalt.

 

 

Vad du kommer att få göra:

Initiera, implementera och följa upp marknadsföringsaktiviteter för att säkerställa intern och extern varumärkeskännedom, driva webbtrafik och generera leads. Med andra ord:

  • Skapa kreativt innehåll (film, foto, grafik) för LinkedIn, intertek.se och interna digitala kanaler
  • Arbeta med Intertek Sveriges närvaro i sociala medier – betalt och organiskt
  • Projektledning av marknadsaktiviteter
  • Sätta upp och driva externa aktiviteter i vårt marketing automation-system
  • Assistera vid produktion av exempelvis webinarier, seminarier, mässor, externa presentationer och tryckt marknadsföringsmaterial

 

 

Vad vi letar efter:

Du har följande kvalifikationer

  • C:a 3 års arbetslivserfarenhet av innehållsproduktion med tonvikt på film, foto och grafik
  • Erfarenhet av att driva kampanjer för att öka varumärkeskännedom och generera leads genom sociala medier och andra digitala kanaler
  • Erfarenhet av att arbeta i webbpubliceringssystem och email-system
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Google Analytics och/eller andra analysverktyg

 

Som person är du social, självgående och van att driva ditt arbete framåt. Du är prestigelös och flexibel och kan anpassa dig efter snabba förändringar inom en organisation. Då rollen innebär många kontaktytor internt söker vi dig som har mycket god samarbetsförmåga och är en duktig kommunikatör som kan sälja in dina idéer till beslutsfattare på ett både övertygande och ödmjukt sätt. Slutligen är du givetvis en kreativ person med fokus på resultat och lösningar.

 

 

Vad vi erbjuder dig:

Du välkomnas till ett företag med ett öppet, glatt och prestigelöst arbetsklimat och ett kompetent och sammansvetsat team som idag består av två personer. Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och förmånspaket. Detta är en tillsvidareanställning på heltid – med start omgående, men med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Urval och intervjuer sker löpande – ansök redan idag med CV och gärna länkar till tidigare genomförda projekt!

Ansvarig rekryterare: Carin von Matérn, carin.vonmatern@intertek.com (Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl enligt GDPR).

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Interteks marknadsavdelning letar efter en nytänkande och driven stjärna som vill hjälpa och utveckla vår digitala marknadsföring. Är du bra på att skapa innehåll för digitala kanaler, framför allt film och bild? Är du kreativ och duktig på att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp? Vill du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group