Vill du bidra till att göra en direkt skillnad för miljontals människor och företag? Vår affär bygger på insamling och förädling av data och hur den kan användas för att hjälpa våra kunder att fatta intelligenta beslut. Våra medarbetare beskriver vår kultur som vänlig, professionell och där vi genom olika samarbeten utvecklas och uppmuntrar varandra att växa. Vi drivs av att skapa tillitsfulla relationer till såväl kunder som kollegor.

Nu söker vi en Digital Marketing Manager med vass kompetens inom digital marknadsföring och marketing automation och som har några års erfarenhet av att skapa och implementera effektiva kampanjer som driver online försäljning. Du kommer att ha eget budgetansvar och du jobbar med våra produkter och tjänster som vänder sig till slutkonsumenter på den svenska marknaden via webbplatsen minuc.se.

I rollen som Digital marketing manager har du det övergripande ansvaret för alla marknadsföringskampanjer för våra tjänster mot slutkonsumenter på den svenska marknaden. Du koordinerar och planerar effektiva kampanjer för att stötta vår online försäljning via minuc.se. Du kommer också att ta fram innehåll, copy, artiklar och kundcase för minuc.se samt skapa och implementera effektiva marketing automation flöden mot slutkonsumenter, så det är viktigt att du har erfarenheter av detta sedan tidigare.

Du har ett nära samarbete med dina finska kollegor och skapar synergier genom att implementera och genomföra nordiska kampanjer ihop, samt att du jobbar nära våra interna produktägare, e-commerce manager och externa byråer där ni tillsammans planerar och utvärderar kampanjflöden, säljdata, kampanjdata och kunddata.

I din roll är du också projektledare för vårt CSR-koncept The Bill i Sverige som vänder sig till högstadieungdomar samt unga vuxna på gymnasiet. Inom ramen för The Bill har vi samarbete med Gimi och Fryshuset där vi utbildar unga i privatekonomi.

Du kommer att ingå i vår nordiska marknads- och kommunikationsavdelning och tillhör det svenska marknadsteamet.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en roll som Digital Marketing Manager och tror att du för att lyckas i rollen:

  • Har god kunskap och erfarenhet av datadriven online marknadsföring som stöttar online försäljning till slutkonsumenter.
  • Har god kunskap och erfarenhet av att proaktivt jobba med retention aktiviteter.
  • Är duktig skribent med erfarenhet av att ta fram copy, kundcase och artiklar för diverse olika marknadsaktiviteter samt för webbplatser.
  • Har god kunskap och erfarenhet av taktiskt marketing automation arbete.
  • Har god kunskap och förmåga att analysera data från kampanjer och annat marknadsföringsarbete och dra insikter och slutsatser från denna data.
  • Har erfarenhet av kampanjmarknadsföring mot slutkonsumenter där A/B-testning är ett naturligt inslag.
  • Har god kunskap i e-postverktyg som Apis och/eller Pardot samt erfarenhet av effektiv epostkommunikation där kundens behov alltid är i fokus.
  • Har mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra på både engelska och svenska.

Utöver din erfarenhet söker vi dig som är driven och proaktiv med en stark social och naturligt positiv sida som person. Dina kommunikativa färdigheter hjälper dig att lyckas i ditt arbete. Du har ett datadrivet förhållningssätt och analytiskt tänkesätt i allt marknadsföringsarbete. Du är strukturerad i ditt arbete och i samarbetet med andra och har lätt för att planera och organisera din arbetsvardag. Du gillar att arbeta taktiskt och hands-on och är van att ta egna beslut. Du har också ett naturligt sinne för kundens behov och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med att ta fram kundresekartor.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Vill du bidra till att göra en direkt skillnad för miljontals människor och företag? Vår affär bygger på insamling och förädling av data och hur den kan användas för att hjälpa våra kunder att fatta intelligenta beslut. Våra medarbetare beskriver vår kultur som vänlig, professionell och där vi genom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group