Amplifi dentsu är en av Sveriges ledande experter inom medierådgivning och reklamköp . Organisationen ansvarar för alla medieköp inom dentsukoncernen , vilket innebär ca 2mdkr per år. Amplifi är verksamma på 50 marknader med över 2 500 anställda världen över. I Sverige finns vi Stockholm och Göteborg, med närmare 100 anställda. Amplifi har kollektivavtal.

 

Amplifi söker en Digital Campaign Manager till vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.
I denna roll kommer du att ansvara för att verkställa digitala kampanjer, implementera tredjepartsmätningar, optimera pågående kampanjer, göra materialspecifikationer, ta fram rapporter och diskutera resultat med såväl byråernas kundteam, som kunden. Du jobbar du tätt ihop med digitala teamet på Amplifi och kundteamen på byråerna. Du har även ett självständigt arbete och ett stort ansvar inom ditt område. Arbetet innebär arbete i olika system för och hantering av digitala kampanjer i bla Campaign Manager360 och Adform. Du är spindeln i nätet och ser till att allt fungerar med kund en , reklambyrån och medierna.

 

Arbetsuppgifter och förväntningar:

 

  • Du som söker denna tjänst är en person som gillar ordning och reda, snabba puckar och siffror. I denna roll kommer du att ansvara för att verkställa digitala kampanjer, implementera tredjepartsmätningar, optimera pågående kampanjer, göra materialspecifikationer, ta fram rapporter och diskutera resultat med såväl byråernas kundteam, som kunden. I rollen finns en förväntan om proaktiva initiativ för att förbättra våra arbetssätt och framför allt automatisera dessa och skapa affärsnytta för våra kunder.

    Som Digital Campaign Manager ingår du i vårt drivna Campaign Management-team, där Operations Manager blir din närmaste chef. Teamet har stark framåtanda och hos oss kan du bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas av och inom din roll.

    Dina arbetsuppgifter i korthet:

  • Arbete i olika selfservicesystem för digitala medier.
  • Hantering av digitala kampanjer i bl.a Campaign Manager 360, Adform och Flashtalking .
  • Förbereda materialspecifikationer baserat på medierekommendationer .
  • Fungera som spindeln i nätet och se till att allt fungerar med kunden, reklambyrån, digitalspecialisterna och medierna.
  • Framtagning av rekommendation för mätning av digitala kanaler, insamling av data, samt uppföljning av kundens digitala medieinvesteringar.

 

Personliga egenskaper

Du har en analytisk förmåga och ett intresse för siffror för att kunna se möjligheter till vidareutveckling av arbetsprocesser för effektivisering.

Du uppskattar att arbeta i team, men är även van att arbeta självständigt.

För att du ska trivas riktigt bra hos oss så ser vi att du är en social perso n som uppskattar ett högt tempo i en dynamisk arbetsmiljö.

Du har relevant utbildningsbakgrund, gärna inom digital marknadsföring eller motsvarande erfarenhet från branschen . Erfarenhet av adservers samt av IAS, Moat el ler liknande ak t ör är önskvärt.

 

Mer om tjänsten

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst (heltid) där vi tillämpar 6 månader provanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid. Tjänsten går att söka till vårt Stockholms -eller Göteborgskontor.

Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag!

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Marie Strand på 070-350 30 63, marie.strand@dentsu .com

Ansök här.

MedieJobbStrategiGöteborg,Stockholm
Amplifi dentsu är en av Sveriges ledande experter inom medierådgivning och reklamköp . Organisationen ansvarar för alla medieköp inom dentsukoncernen , vilket innebär ca 2mdkr per år. Amplifi är verksamma på 50 marknader med över 2 500 anställda världen över. I Sverige finns vi Stockholm och Göteborg, med närmare...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group