Arbetsuppgifter

Vi bygger om hos oss!

Under försommaren får Södran sin egen nyhetssajt, samtidigt som en av våra medarbetare går vidare till ett annat uppdrag. Det innebär att vi har en ledig tjänst på Södra Dalarnes Tidning. Ett drömjobb, om du frågar oss som redan jobbar här.

Om rollen

Vi är fyra reportrar, en ledarskribent, printredaktör och en chefredaktör som tillsammans är och gör Södra Dalarnes Tidning, en del av Bonnier News Locals. Vi publicerar oss digitalt dygnet runt, alla dagar i veckan och i Södra Dalarnes Tidning som papperstidning tre dagar i veckan. Här, på Södran, ger vi dig möjlighet att utvecklas och växa. Vi tar ett gemensamt ansvar för allt som hör arbetet på en lokaltidning till. Att jobba här är omväxlande, roligt och utmanande. Vi bevakar Hedemora och Säters kommuner.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som är reporter med fokus på digital paketering. Vi tror att du är duktig på sociala medier, har koll på var och när det händer och vet hur innehåll ska paketeras och spridas för att nå olika målgrupper. Du kan omvärldsbevaka genom att sätta upp och följa olika flöden – och du är snabb, driven och noggrann. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på nyhetsdesk. Med dig i laget tror vi att vi tillsammans kommer att göra sodran.se till det sjävklara valet av nyhetsförmedlare för invånarna i vårt bevakningsområde. Att du har körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten:
Linda Solum, chefredaktör och ansvarig utgivare Södra Dalarnes Tidning – [email protected], 0225-595401

Facklig kontaktperson:
Ragna Fahlander, [email protected], 0225-595402

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med personligt brev, CV och referenser senast 3 juni 2022.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi har riktigt bra förmåner

  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste varumärken

  • Vi leder den digitala förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid att utvecklas

  • Stort engagemang och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Om företaget

Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang – från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre – som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingVästerås
Arbetsuppgifter Vi bygger om hos oss! Under försommaren får Södran sin egen nyhetssajt, samtidigt som en av våra medarbetare går vidare till ett annat uppdrag. Det innebär att vi har en ledig tjänst på Södra Dalarnes Tidning. Ett drömjobb, om du frågar oss som redan jobbar här. Om rollen Vi är fyra reportrar,...


Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group