Är du trött på att behöva hålla tillbaka dina idéer och känner att din expertis inte används fullt ut? Älskar du content, analys och siffror? Vad bra! Låt oss höra hur just du tycker vi ska kombinera allt det ovan till det bästa receptet för att lyckas! Vi söker dig som kan utmana oss, öppna upp våra ögon men också visa vart skåpet ska stå när det kommer till content i denna bransch och sätta den nya nivån.

Vi är på en spännande resa där vi har som mål att bli ledande inom datadriven marknadsföring och nu behöver vi förstärka teamet med en Content Manager som vill vara med och driva förändringen tillsammans med oss!

Din roll

I rollen som Content Manager hos oss på Aspia kommer du att äga och driva arbetet i att ta fram en övergripande content strategi, där utvecklandet av en kanalstrategi för samtliga kanaler är en del av det arbetet. Du sätter upp KPI:er och följer även upp dessa kopplat till content och våra kanaler. Du kommer att samarbeta nära med övriga i teamet och även flera nyckelpersoner inom Aspia för att nå framgång tillsammans. Andra spännande och utvecklande arbetsuppgifter att driva är bland annat:

 • Ta fram keyword research och annan analys kopplat till content
 • Producera content till våra egna kanaler i nära samarbete med copy/kommunikation
 • Ägandeskap över kunskap.aspia.se och driva arbetet internt i redaktionsrådet samt ta fram strategi för bloggen och innehållet.
 • Uppföljning, testning och optimering av det innehåll man själv planerat och publicerat
 • Byråkontakt och driva de större projekten från idé – produktion – publicering – analys.

Din profil:

Du är en person som är framåt, kreativ och visionär som trivs i en miljö med högt tempo och i ett mindre team där entreprenörsandan är hög. Din kreativitet genomsyras i alla dina uppgifter och du vet hur man ska arbeta datadrivet där det kreativa är en självklar del av det. För att trivas i rollen har du lätt för att prioritera i ditt arbete, du är prestigelös och en doer.

Annat som vi tror att du kan och har erfarenhet av är:

 • Kompetens inom content managment, SEO och sociala medier
 • Dokumenterad kompetens inom planering, produktion och utveckling av kommersiellt och redaktionellt content
 • Vana av att sätta upp hypoteser och arbeta med A/B tester baserade på data.
 • Goda kunskaper i Google Analytics och ett stort plus om du kan Google Tag Manager
 • Goda kunskaper i verktyg som t.ex. Ahrefs, Hotjar och Google Search Console
 • Kan navigera och enkelt arbeta i Episerver

Vidare ser vi att du har en god förståelse för samtliga delar inom digital tillväxt samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Vi arbetar med frihet under ansvar, flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Hos oss får du ett härligt gäng ambitiösa kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Är du trött på att behöva hålla tillbaka dina idéer och känner att din expertis inte används fullt ut? Älskar du content, analys och siffror? Vad bra! Låt oss höra hur just du tycker vi ska kombinera allt det ovan till det bästa receptet för att lyckas! Vi söker...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group