Passion Lab är en Brand Emotion-byrå specialiserad på kommunikation som väcker känslor. Vi sätter varumärken i rörelse genom t ex film, sponsring eller event som berör. Byrån grundades 2001 och har i dagsläget 24 anställda och sitter i lokaler med fantastisk utsikt på Blasieholmen. Bland våra uppdragsgivare kan nämnas Unibet, ICA, Kronfågel, SJ, Lyko och Cancerfonden.

Som Content designer hos oss kommer du att ansvara för att löpande ta fram innehåll för sociala medier och digitala kanaler.
Vi ser att du är trygg i att både ta fram grafisk design och rörligt och kommer framförallt att jobba nära i team med våra AD för att ta ut satta koncept. Du har erfarenhet av att jobba med olika designkoncept och kan arbeta med existerande brand books och manér.
I din roll ingår även att du har kunskap i redaktionellt material och förståelse för vad användaren vill ha samt omsätter idéer till innehåll för olika sociala kanaler. Vi söker en person som är genuint intresserad av design, marknadsföring och reklam.

Du ansvarar för att löpande leverera innehåll i flertalet spännande projekt, hela tiden i nära samarbete med teamet. Du kommer att ingå i ett härligt kreativt team men självklart också samarbeta med resten av Passion Labs grymma medarbetare.

Vem är du?

Dokumenterad erfarenhet av print, mobil och rörliga medier.

Erfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier och digitala kanaler från idé till utförande.

Van att hålla ihop det visuella uttrycket över alla kanaler och medier.

Vi ser att du är van med relevanta program såsom InDesign, Photoshop, After Effects och Illustrator.

Har en relevant utbildning för tjänsten, gärna inom content design.

Du har erfarenhet att leverera på brief inom satta deadlines, hålla kreativ höjd och bolla idéer med andra kreatörer.

Person
Som person är du ödmjuk, kreativ och prestigelös med en hög anpassningsförmåga. Du är effektiv, ansvarsfull och har ett ständigt fokus på kvalitét. Vi tror även att du har en god kommunikativ förmåga samt är strukturerad och lyhörd. Passion och engagemang är egenskaper som värderas högt hos oss.

Vi är medvetna om att kommunikationsbranschen är homogen och uppskattar de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald, tillför företaget.

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Passion Lab är en Brand Emotion-byrå specialiserad på kommunikation som väcker känslor. Vi sätter varumärken i rörelse genom t ex film, sponsring eller event som berör. Byrån grundades 2001 och har i dagsläget 24 anställda och sitter i lokaler med fantastisk utsikt på Blasieholmen. Bland våra uppdragsgivare kan nämnas...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group