Stadium befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Art Director med rötterna i det digitala till Stadiums Inhouse Agency. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas med en föränderlig bransch.

Som Art Director på Stadium Inhouse Agency har du en nyckelroll i utvecklingen av Stadiums varumärke i syfte att ytterligare stärka Stadiums position på marknaden.

Vad innebär det att vara Art Director på Stadium?

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att vi ska kunna bidra och göra vår mission möjlig är det viktigt att alla våra medarbetare har roligt på jobbet och har samma dröm som oss: att aktivera världen

Du kommer att arbeta med all vår kommunikation i Sverige och Finland i samtliga medier och digitala kanaler. Du kommer också att arbeta operativt med utvecklingen av koncept och kampanjer. Du skapar rätt förutsättningar för att hålla en jämn och hög nivå i alla kreativa leveranser oavsett kanal.

Du ansvarar för att Stadiums marknadskommunikation följer varumärkesplattformen på Stadiums samtliga marknader. Oavsett om dina idéer hamnar i sociala medier, i butik, i rörlig bild eller på vår webbplats, så brinner du för att hjälpa våra kunder att på ett passionerat, enkelt och tydligt sätt bli guidade till sina val. Du kommer vara en nyckelperson och delaktig i hela processen från konceptutveckling till färdigt material.

 

Vi söker dig som

Har relevant utbildning inom design och reklam från Berghs, Beckmans el. liknande
Har arbetat i minst 3 år på en digital-, webb- och reklambyrå eller på en inhouseavdelning som Art Director
Är van att utveckla idéer och koncept i nära samarbete med Copywriter, Grafiker och Projektledare men även andra intressenter
Har erfarenhet av digital marknadsföring – via sociala medier och andra digitala kanaler samt insikt i hur den digitala utvecklingen förändrar marknadskommunikationen
Har arbetat med att producera både foto och rörligt material samt varit bidragande till att organisera detta genom casting av talang, regissör, fotograf, produktionsbolag etc.
Har erfarenhet inom retail, e-com, mode- och hållbarhet är meriterande

Din profil

  • Du är en riktig lagspelare som älskar att samarbeta med andra
  • Du är en kreativ, idéstark, nytänkande och lösningsorienterad person som har erfarenhet från en rad kommunikationsområden
  • Du tycker att det är kul att jobba i en föränderlig miljö med högt tempo
  • Du har ett etablerat kommersiellt affärstänk och ett brett kontaktnät inom branschen samt med leverantörer
  • Du har ett genuint intresse av mode och håller dig á jour med de senaste trenderna
  • Och självklart delar du vår vision om ett aktivt liv

Vad erbjuder vi dig?

Möjligheten att arbeta med alla typer av kommunikation under varumärket Stadium med och roliga produkter i ett hög-intressant område; sport/mode. Arbetsklimatet är prestigelös, icke-hierarkisk och transparent. Vi samarbetar nära med andra i vårt team och utanför. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas på en konkurrensutsatt marknad vilket ställer stora krav men också innebär stora möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av Stadiums varumärke och affär.

Stadium Inhouse är en del av Stadium Sweden Commercial & Brand som sitter i Solna, Stockholm. I Commercial & Brand ingår, förutom Inhouse, Visual (butik), Commercial (sälj/e-com), Marknad samt PR. Stadium Inhouse ansvarar för att utveckla varumärkesbyggande och säljdrivande koncept samt producera kommunikationsmaterial; allt från butiksmaterial, eventmaterial, mail, banners, social ads, mail mm.

Läs mer om vårt lag på karriar.stadium.se, på Instagram: workatstadium eller vår LinkedIn.

Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är tillsvidare med tillträde i enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Eftersom vi alltid vill vara på tårna och göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Ansök här.

MedieJobbDesign & GrafikSolna
Stadium befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Art Director med rötterna i det digitala till Stadiums Inhouse Agency. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas med en föränderlig bransch. Som Art Director på Stadium Inhouse Agency har du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group