DN söker Sociala medier-redaktör

Dagens Nyheter fortsätter att öka antalet läsare och prenumeranter. Vi förstärker därför ytterligare redaktionen och utlyser nu ett antal tjänster.

För fast anställning söker vi:

Redaktör till Sociala medier/rörlig bild

För tjänsten behövs en gedigen journalistisk yrkeserfarenhet och visuell kompetens, med erfarenhet inom sociala medieplattformar, bild, redigering av rörligt material och skrivande.

För tjänsten gäller att du bör ha en gedigen yrkeserfarenhet, ett starkt nyhetsdriv och en utpräglad stilistisk förmåga. Vi arbetar i team, så samarbetsförmåga och förmåga att arbeta i såväl högt tempo som med god planering är styrkor vi värderar högt.

DN eftersträvar att kunna skildra och granska hela samhället med vår journalistik. Vi kommer särskilt att beakta kompetenser som till exempel språkkunskaper som idag behövs på redaktionen: finska, somaliska, persiska/dari, kinesiska, kurdiska, turkiska, bosniska, kroatiska, serbiska och montenegrinska.

Placering är på någon av våra redaktioner i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Skicka in din ansökan via Ansök Nu-knappen här på sidan, med personligt brev, referenser och CV. Vi hanterar inte ansökningar via mejl. Sista ansökningsdag är 15 september.

För frågor om tjänsten: kontakta avdelningschef Malin Timan ([email protected]). Du kan också kontakta ordföranden för journalistklubben, [email protected] .

Dagens Nyheter är Sveriges ledande nyhetstidning. DN har drygt 1,2 miljoner dagliga läsare, digitalt och på papper, enligt Orvesto Konsument. DN.se utsågs till Årets nyhetssajt 2018 och 2019. DN utsågs till Årets Dagstidning 2020. Vi har redaktioner i Stockholm, Göteborg och Malmö och är ca 230 journalister totalt.

Vi har riktigt bra förmåner

  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste varumärken

  • Vi leder den digitala förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid att utvecklas

  • Stort engagemang och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

MedieJobbSociala MediaStockholm
DN söker Sociala medier-redaktör Dagens Nyheter fortsätter att öka antalet läsare och prenumeranter. Vi förstärker därför ytterligare redaktionen och utlyser nu ett antal tjänster. För fast anställning söker vi: Redaktör till Sociala medier/rörlig bild För tjänsten behövs en gedigen journalistisk yrkeserfarenhet och visuell kompetens, med erfarenhet inom sociala medieplattformar, bild, redigering av rörligt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group