Allmän information Willys har 200 matbutiker över hela landet och ca 7 000 medarbetare. Vi brinner för allas rätt till bra mat och vårt uppdrag är enkelt – vi ska göra bra mat tillgängligt för fler genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse.

Under 2016 tog Willys ett stort och viktigt steg – Sveriges billigaste matkasse flyttade ut på nätet när vi lanserade e-handel. Utrullningen av Willys e-handel fortsätter i en offensiv takt samtidigt som det digitala medielandskapet är under ständig utveckling. Vi söker nu en ambitiös Digital marketing specialist som kommer att ha det övergripande ansvaret för att optimera och utveckla Willys digitala marknadsföring utifrån ett OMNI-perspektiv.

Bli en av oss
Vårt marknadsföringsteam har en viktig roll i att stärka Willys varumärke och skapa kundtrafik till våra butiker och vår e-handel. Som Digital marketing specialist kommer du tillföra viktig kompentens till marknadsföringsteamet och göra vår digitala marknadsföring ännu mer relevant och effektiv, samt vara den drivande kraften i att kontinuerligt utveckla Willys digitala marknadsföring. Du rapporterar till vår varumärkeschef och tillhör marknads- och kommunikationsavdelningen på Willys supportkontor. Du arbetar även i nära samarbete med e-handelsteamet och med andra analytiska roller inom Axfood.
Är du redo att ta plats inom Willys och Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Det här får du göra
I rollen som Digital marketing specialist ansvarar du för Willys digitala marknadsföringsaktiviteter. Du är du med och planerar och sätter budget samt ansvarar för att följa upp och löpande förbättra aktiviteterna. Du ansvarar för:

• Budget för Willys digitala marknadsföring
• Kontakten med digital mediebyrå, Google och Facebook
• Google adwords, My business
• Displayannonsering i olika former både i och utanför Googles nätverk
• Native och övrig content/SEO marknadsföring
• Annonsering på sociala medier
• Uppföljning av marknadsföring i egna digitala kanaler

Din placering är på Willys supportkontor i Göteborg.

Det här förväntar vi oss
Du gillar marknadsföring som gör skillnad och har ett helhetsperspektiv på vad som är framgångsrik och effektfull digital marknadsföring. Högt tempo är något som du går igång på och en drivkraft hos dig är att alltid vilja utveckla det du jobbar med och samtidigt utvecklas personligen. Samtidigt är du analytiskt lagd och duktigt på att presentera dina findings internt.
Du älskar de möjligheter som den digitala utvecklingen har skapat och du brinner för digital marknadsföring. Det digitala medielandskapet är du väl bekant med och Googles plattformar/produkter likaså. När det kommer till din utbildning har du examen inom digital marknadsföring på högskolenivå eller liknande och du får gärna ha arbetet med digital marknadsföring inom liknande verksamheter tidigare.

Mer information
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga gemensamma värderingar där alla strävar åt samma mål.
Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Fredrik Grüneberger, varumärkeschef, tel 070-607 71 54, eller Ann-Charlotte Schröder, HR Partner, tel. 031-733 38 16. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 30 november 2017.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringGöteborg
Allmän information Willys har 200 matbutiker över hela landet och ca 7 000 medarbetare. Vi brinner för allas rätt till bra mat och vårt uppdrag är enkelt - vi ska göra bra mat tillgängligt för fler genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Under 2016 tog Willys ett stort och viktigt...
MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp