Vill du leda arbetet med att ta fram en vinnande webbstrategi inför nästa riksdagsval? Nu stärker vi upp organisationen ytterligare inför valet 2018 och söker därför en kreativ och snabbfotad kollega till vår betydelsefulla valorganisation. Nu lägger vi grunden för Sveriges framtid.

Dina arbetsuppgifter Kommunikationsavdelningens grunduppdrag är att se till att Socialdemokraternas kommunikation med allmänheten fungerar optimalt. På avdelningen för kommunikation arbetar vi med opinionsanalys, pressarbete, medborgarkontakter, omvärldsanalys, digital kommunikation samt reklam och form.

I rollen som webbstrateg har du ett övergripande ansvar för Socialdemokraternas hemsida och webbkommunikation. Det innebär att du kommer leda webbstrategin och utveckla front end samt se till att sidan är sökoptimerad och att innehållet är uppdaterat och engagerande.

Dina arbetsuppgifter kommer mer specifikt att handla om att:

• Ta fram mål och strategi för hemsidan samt analysera data och statistik

• Sätta upp arbetsprocesser och arbetsleda medarbetare för att nå uppsatta mål

• Ansvara för utveckling av hemsidans utseende och funktioner

• Ansvara för att hemsidan är sökoptimerad samt Google Adwords

• Ansvara för att innehållet på hemsidan är uppdaterat, korrekt och engagerande

Kompetenskrav Vi söker dig som har jobbat med webbutveckling och webbstrategi samt har erfarenhet av kampanjarbete som inbegriper webb och sociala medier.

För att känna dig hemma i rollen som webbstrateg tror vi också att du:

• Kan SEO och Google Adwords samt andra sätt att driva trafik

• Har kunskap om att skriva för webb samt bilredigering

• Har förståelse för webbens teknik så som HTML, CSS och publiceringssystem

• Har goda kunskaper om sociala medier

Har du dessutom arbetat med CRM är det mycket meriterande. Vi hoppas att du vill vara med oss under den intensiva och händelserika period vi nu står inför och förutom att utmanas i din yrkesroll även bidra till det fortsatta bygget av ett bättre Sverige. Vi utgår förstås ifrån att du delar socialdemokratins värderingar.

Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsintervju. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vill du leda arbetet med att ta fram en vinnande webbstrategi inför nästa riksdagsval? Nu stärker vi upp organisationen ytterligare inför valet 2018 och söker därför en kreativ och snabbfotad kollega till vår betydelsefulla valorganisation. Nu lägger vi grunden för Sveriges framtid. Dina arbetsuppgifter Kommunikationsavdelningens grunduppdrag är att se till att...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp