Hösten 2006 kom Media Markt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag har vi 27 varuhus och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm – Stocksund, är en servicefunktion till våra varuhus.

Vi söker nu en webbredaktör/webbdesigner med UX-känsla till marknadsavdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som webbredaktör har du en nyckelfunktion i att driva, utveckla och optimera en av våra viktigaste försäljningskanaler, mediamarkt.se. Du ser till att sajten har korrekt, säljande och uppdaterad information.

I denna roll har du stora möjligheter att påverka och delta i utvecklingen av mediamarkt.se och att förbättra kundupplevelsen i våra digitala kanaler. Här arbetar du i ett digitalt team på marknadsavdelningen och har dessutom ett tätt samarbete med sälj- och inköpsavdelningar.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som webbredaktör/webbdesigner bör du vara formstark och ha stor kunskap om digital design och webbpublicering. Vi tror att du är i början av din yrkeskarriär och att du har jobbat i 1-2 år. Du kommer att lyckas extra bra i rollen om du har erfarenhet av e-handel eller sälj, då mycket av fokus i ditt arbete blir hur din design kan konvertera till köp.

I din roll kommer du också att koordinera och kvalitetssäkra med många olika kontaktpunkter. Du är därför en utåtriktad och social person som älskar att vara spindeln i nätet. Du är flexibel och sporras av korta deadlines.

Vi tror också att du är en digital native som har vana av avancerade CMS och har lätt för att sätta dig in i tekniska system. Du har också en god övergripande förståelse för webben och är duktig på HTML och CSS.

Dina kunskaper:

  • Vana av att skapa, formatanpassa och publicera grafiskt content, bl.a. digitala banners, e-postutskick och kampanjhemsidor.
  • Mycket goda färdigheter i Adobe Creative Suite, framför allt Photoshop och Illustrator.
  • Goda färdigheter i HTML och CSS. Erfarenhet av JavaScript är meriterande.

Som person är du självgående, stresstålig och leveranssäker. Du har lätt för att koordinera med både externa och interna beställare vilket innebär att du är duktig på att strukturera, prioritera och presentera ditt eget arbete. Framför allt brinner du för att sälja med hjälp av digitala kanaler och har en passion för hemelektronik.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.
Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/01/StockSnap_U6IOK6787I-e1485510354275.jpg?fit=1024%2C967https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/01/StockSnap_U6IOK6787I-e1485510354275.jpg?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingStocksund
Hösten 2006 kom Media Markt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag har vi 27 varuhus och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund, är en servicefunktion till våra varuhus. Vi söker nu en webbredaktör/webbdesigner med UX-känsla till marknadsavdelningen. Arbetsbeskrivning Som webbredaktör har...