Vi söker dig som brinner för webben och vill vara med i utvecklingen av en webbshop

Dina arbetsuppgifter
Som webbredaktör ansvarar du för att hålla vvsonnet.se uppdaterad med aktuell information och kampanjer. Du skriver texter om produkter och ser till att bilder och priser är aktuella. Du kommer också att delta i projekt som syftar till att lyfta webbplatsen/webbshopen. Under hösten kommer ytterligare en webbshop att öppna och även denna kommer att falla under ditt ansvar att underhålla. Vid sidan om detta löpande arbete kommer du att ta ansvar för företagets sociala medier. Du kommer också att hjälpa till med nyhetsbrev och andra utskick till kunder och blivande kunder.

Du arbetar tätt tillsammans med dina kolleger men jobbar självständigt med dina tilldelade uppgifter. På sikt kommer din roll att utvecklas och du har stor påverkan på hur den utvecklas.

Om företaget
Vvsonnet är en webbshop som vänder sig mot både privatpersoner och företag. Man saluför VVS-produkter online (och erbjuder också installation). Det finns en kundtjänst som hjälper konsumenten att hitta rätt produkt i det stora sortimentet. I sina lokaler är man samlokaliserad med systerbolag och totalt i företagen är man ca 20 personer.

Din profil
Skallkrav:
– Lägst gymnasieutbildning
– Ett stort intresse för webb och i synnerhet webbshop
– Flytande svenska med god känsla för svenska i skrift
– Goda kunskaper i MS Office (Word och Excel)

Meriterande krav:
– Kunskaper i Google AdWords och sökordsoptimering
– Erfarenhet av webbshop och internethandel

Personliga egenskaper:
Du är driven och självgående, samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är glad, positiv och sprider glädje kring dig. Du har inga problem med att prata med kunder och leverantörer. Vidare har du ett öga för design och har en tydlig administrativ ådra.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/IMG_6276.jpg?fit=1024%2C683https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/IMG_6276.jpg?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingJönköping
Vi söker dig som brinner för webben och vill vara med i utvecklingen av en webbshop Dina arbetsuppgifter Som webbredaktör ansvarar du för att hålla vvsonnet.se uppdaterad med aktuell information och kampanjer. Du skriver texter om produkter och ser till att bilder och priser är aktuella. Du kommer också att delta...