Har du ett öga för design och layout och vill bidra till att utveckla och optimera MediaMarkts hemsida? Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av liknande arbete och söker nya utmaningar? Då kommer du att trivas i att vara en del av marknadsavdelningens digitala team, där du också har ett nära samarbete med sälj- och inköpsavdelningarna.

Arbetsuppgifter 

Som webbredaktör kommer du att arbeta med utvecklingen av hemsidan och förbättra kundupplevelsen i digitala kanaler. Vidare är du delaktig i att koordinera digitala projekt i en prisutsatt bransch som ställer krav på flexibilitet. I teamet jobbar ni tätt tillsammans och stöttar upp varandra där behov finns för att alltid uppnå önskat resultat. Du kommer att jobba utifrån en given grafisk profil men din input på färg, form och layout är värdefull för att fortsätta utveckla och förbättra hemsidan.

Mer specifikt kommer du att: 

  • Anpassa MediaMarkts kampanjer till digitala kanaler så som hemsida, app, e-mail, etc.
  • Skapa och publicera banners, göra mockups och landningssidor till kampanjer som sker i samarbete med produktchefer och leverantörer.
  • Ha ett redaktörskap för mediamarkt.se med fokus på design, där du är med och förfinar den visuella upplevelsen för kunden.
  • Använda Photoshop, Illustrator och vårt CMS som dina främsta verktyg.
  • Du kommer att få möjlighet att arbeta inom det digitala området som ständigt växer inom MediaMarkt. Detta genererar goda utvecklingsmöjligheter och gör att du får möjlighet att avancera inom din roll i takt med att du skaffar dig mer erfarenhet.

Vi söker dig som: 

  • Har en vana av att skapa och publicera grafiskt innehåll som du fått genom något års tidigare erfarenhet eller genom relevant utbildning och projekt på egen hand
  • Mycket goda färdigheter i Photoshop och Illustrator som du förvärvat genom arbete eller på egen hand
  • Har goda färdigheter i HTML och CSS
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

För att trivas i denna roll är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta inom det digitala teamet såväl som med övriga avdelningar. Du är träffsäker i din känsla för design, färg och form och kan argumentera för dina åsikter. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar alltid inom satta deadlines. Då du kommer att jobba i en priskänslig och föränderlig bransch är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och att du ser lösningar även när tidsramarna är knappa. Du triggas av ett högt tempo och att prestera under tidspress. Du är serviceinriktad och social och trivs i kontakten med andra och dina kontakter uppskattar din energi och härliga attityd.

Är du intresserad? 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning initialt. Start omgående med respekt för uppsägningstid.

Ansök här.

MedieJobbArkivStocksund
Har du ett öga för design och layout och vill bidra till att utveckla och optimera MediaMarkts hemsida? Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av liknande arbete och söker nya utmaningar? Då kommer du att trivas i att vara en del av marknadsavdelningens...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp