Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun. Med 4,8 miljoner besökare per år är Gekås också Sveriges största utflyktsmål och i koncernen ryms såväl boende som restauranger. Gekås har haft en ständig tillväxt sedan starten 1963. 2015 uppgick försäljningen till 5,2 miljarder kronor.

Gekås marknadsavdelning söker en operativ webbredaktör med övergripande ansvar för vår kommunikation i digitala kanaler. Tjänsten innefattar ansvar för utvecklingen och uppdateringen av hemsida och sociala medier. Du kommer även skriva pressreleaser och arbeta aktivet med My News Desk samt ta fram texter och material till presentationer. Du ingår i teamet på marknadsavdelningen och rapporterar till marknadschef.

Din profil Vi söker dig som är social, självgående, lyhörd och samarbetsorienterad och vill jobba med att vårda och utveckla ett starkt och välkänt varumärke. Du är prestigelös, kreativ, driftig och ansvarsfull och van att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo och att ha många bollar i luften.

Du är en duktig skribent och kan konsten att kombinera text och bild och skapa innehåll som driver trafik till vår webbplats. Du är van att jobba med att ta fram material till digitala- och sociala plattformar, inklusive rörligt.

  • Du har en utbildning med inriktning på digital kommunikation.
  • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbete inom digitala medier
  • Du har goda kunskaper i Adobe CC, Episerver 7, WordPress, Google Analytics och SEO.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och innehåll för sociala medier.
  • Du har erfarenhet av grafiskt arbete och bildhantering för webben.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Du har erfarenhet av mätning och uppföljning av digital kommunikation.

Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingUllared
Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus, beläget i Falkenbergs kommun. Med 4,8 miljoner besökare per år är Gekås också Sveriges största utflyktsmål och i koncernen ryms såväl boende som restauranger. Gekås har haft en ständig tillväxt sedan starten 1963. 2015 uppgick försäljningen till 5,2 miljarder kronor. Gekås marknadsavdelning söker en...