Är du den vi söker?
Brinner du för digital kommunikation och e-handel? Har du något års arbetslivserfarenhet som webbredaktör?

Nu söker vi en webbredaktör till Bilias marknadsavdelning. Bilias marknadsavdelning arbetar med hela koncernens samtliga affärsområden, främst inom Sverige.
Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Webbredaktör till vår e-handel. I rollen kommer du arbeta med bildbehandling allt från beskärning, friläggning till att ladda upp bilderna i vårt PIM-system. Du ansvarar även för att skriva och SEO-anpassa våra texter för e-handeln.

I arbetet ingår viss del av produktion av nyhetsbrev, landningssidor och uppdateringar på hemsidan. Dessutom kommer du publicera våra erbjudanden på wayke.se.
Vi söker dig som brinner för digital kommunikation och e-handel. Vi ser att du har en relevant utbildning inom området och att du har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Du har goda kunskaper i Photoshop och vana av CMS, gärna EpiServer samt förståelse för och erfarenhet av SEO. Meriterande är kunskap i Googles analytics. Du har en god känsla för kommunikation avseende både bild och text.

Vi söker dig som vill jobba på en arbetsplats där en positiv attityd och höga ambitioner är kännetecknande. Du vill vara en del av ett härligt team med höga målsättningar. Som person är du positiv, driven, teamspelare och har en prestigelös hållning i arbetet.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingGöteborg
Är du den vi söker? Brinner du för digital kommunikation och e-handel? Har du något års arbetslivserfarenhet som webbredaktör? Nu söker vi en webbredaktör till Bilias marknadsavdelning. Bilias marknadsavdelning arbetar med hela koncernens samtliga affärsområden, främst inom Sverige. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö! Arbetsbeskrivning Vi söker en Webbredaktör till vår e-handel....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group