Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?

Webbredaktör E-Business, Vikariat

Dina arbetsuppgifter

Som webbredaktör ansvarar du för att skapa och anpassa webbinnehåll. För att lyckas med detta krävs det att du har en god förståelse för särdragen inom nordisk e-handel, vad det är som får kunderna att känna sig trygga i att genomföra sin affär och förmåga att definiera och skapa en sådan miljö. Till ditt uppgiftsområde hör att utforma och producera online-teman som ska smälta samman med motsvarande teman i övriga kanaler. Utöver bilder och övrigt innehåll kommer du att berika existerande mall-set med delvis egenförfattad text, det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket fullt ut.

 

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot e-commerce alternativt flerårig yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom CMS eller som copywriter. Vi tror att du som söker har goda kunskaper inom processdokumentation och analyser. En god förståelse när det gäller bedömning av användarvänlighet, navigering, customer journey och design inom webbshoppen. Som person är du kommunikativ med beslutsam förmåga och du utmärks av ditt strukturerade arbetssätt och höga prioriteringsförmåga. Grafisk kompetens och goda tyskakunskaper är meriterande.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingHisings Backa
Det finns alltid nåt att göra! ”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.” 1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group