Comperium AB arbetar med leadsgenerering online.
Vi driver ett antal webbprojekt inom flera nischer som marknadsförs främst genom SEO – sökmotoroptimering.
Vi expanderar nu och söker någon med kunskaper inom kommunikation och internetmarknadsföring som kan fylla en viktig position i vårt team.

Som anställd hos Comperium, får du jobba med frihet under ansvar i en attraktiv kontorsmiljö på Varvsholmen, tillsammans med ett duktigt team där kreativitet, nytänkande och eget initiativ både förväntas och uppskattas.
Vi erbjuder generösa förmåner såsom träning på arbetstid, gemensamma aktiviteter och after works. Du kommer även att få vara med på resor både inom och utanför Sverige.

Tjänsten
Du kommer att få arbeta med projektledning, planering, analysering och tekniskt arbete med webbsidor.
Arbetet innebär att skapa och uppdatera innehåll och skapa nya webbplatser.

Önskad kompetens
Vi söker dig som har goda kunskaper inom webb och sökmarknadsföring, gärna SEO- sökmotoroptimering, Google Analytics och sociala medier. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av digital marknadsföring. Det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift, både svenska och engelska.

Meriterande är om du har kunskaper inom webbutveckling, såsom php, html, css och javascript samt erfarenhet av WordPress CMS och Google AdWords.

Vi söker framförallt rätt person, har du webbintresse och viljan att lära hoppas vi att vi får din ansökan.
Vi föreställer oss dig, kille eller tjej, som är driven, ansvarsfull och redo att satsa på att bli en del av oss. Du ska ha lätt för att komma överens, samarbeta med medarbetare men också att kunna ta egna initiativ och arbeta på egen hand.

Du bör:
Vara strukturerad, målinriktad, lättlärd, känna yrkesstolthet, ha ett gediget intresse för sökmarknadsföring och kunna vara självgående.
Vi tar emot ansökan via e-post:
info@comperium.se

MedieJobbStrategiKalmar
Comperium AB arbetar med leadsgenerering online. Vi driver ett antal webbprojekt inom flera nischer som marknadsförs främst genom SEO - sökmotoroptimering. Vi expanderar nu och söker någon med kunskaper inom kommunikation och internetmarknadsföring som kan fylla en viktig position i vårt team. Som anställd hos Comperium, får du jobba...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp