Astma- och allergiförbundet är en ideell organisation med cirka 19 000 medlemmar. De arbetar för att öka kunskapen kring hur det är att leva med osynliga hinder som astma och allergi. Fokus ligger på att påverka attityder i samhället gällande dessa hinder.

Förbundet genomför nu satsningar inom sociala medier och digital kommunikation och söker därmed en driven webbkommunikatör till sitt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som webbkommunikatör ingår du i ett team på fem personer som tillsammans arbetar med förbundets marknadsföring och kommunikation. I din roll deltar du i såväl det strategiska som det operativa arbetet med förbundets kommunikation. Du är delaktig i arbetet med att ta fram verksamhetsplan och budget inom området, arbetar praktiskt med bild och text samt ansvarar för sociala medier. I arbetsuppgifterna ingår även digital annonsering, kontakt med den externa kommunikationsbyrån samt arbete med sökmotorsoptimering och statistikanalyser.

Då rollen är ny på förbundet erbjuds möjligheten att vara med och utforma arbetet med den digitala kommunikationen.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikation eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av Google Analytics och AdWords
• Erfarenhet av arbete med sociala medier
• Meriterande med erfarenhet av WordPress och Sharepoint
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska

Vi tror att du som söker tjänsten har en förmåga att driva ditt eget arbete samt ta ansvar och initiativ. Då rollen innebär breda kontaktytor såväl internt som externt är du bra på att skapa och upprätthålla relationer. Du är en skicklig skribent med ett stort intresse för kommunikation via webb och sociala medier. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?fit=500%2C262https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbArkivStockholm
Astma- och allergiförbundet är en ideell organisation med cirka 19 000 medlemmar. De arbetar för att öka kunskapen kring hur det är att leva med osynliga hinder som astma och allergi. Fokus ligger på att påverka attityder i samhället gällande dessa hinder. Förbundet genomför nu satsningar inom sociala medier och...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp