Backer BHV AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av elvärme- och energitekniska lösningar.

Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 40 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.

Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.

Beskrivning

Brinner du för digital kommunikation? Trivs du med att inte bara underhålla utan även driva egna ansvarsområden till nya höjder? Då är kanske du den vi söker!

Backer BHV AB I Sösdala, huvudkontor för Backergruppen och NIBE Element (ett av NIBE Industriers tre affärsområden) söker någon som ska ansvara för underhåll, utveckling, uppföljning och kvalitetssäkring av företagets digitala kanaler, i huvudsak två hemsidor men även nyhetsbrev och sociala media.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få till ansvar att:

Underhålla och utveckla företagets hemsidor och bidra till att bygga varumärket, öka synligheten och öka försäljningen av våra produkter.

Genomföra analys, uppföljning och rapportering av webbstatistik.

Utveckla företagets närvaro på LinkedIn och Facebook.

Genomföra nyhetsbrevsutskick.

I samarbete med kommunikationsansvarig ta fram och utveckla digitala strategier som stöder våra målgruppers behov och företagets övergripande mål.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning inom digital kommunikation, webb, grafisk formgivning eller andra relevanta områden.

Arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. Erfarenhet av arbete med olika typer av CMS-system, gärna Site Vision.

Grundläggande kunskaper i SEO, bildhantering, copy samt design/form.

Goda kunskaper i Google Analytics samt erfarenhet av Google Add Words och Search Console.

Erfarenhet av professionellt arbete med sociala media.

Vidare behöver du ha lätt för att samarbeta, vara självgående, handlingskraftig och lösningsorienterad som person.

Hos oss får du chans att utvecklas!

Villkor

Vid Backer BHV AB tillämpas kollektivavtalet Teknikavtalet – Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna och individuell månadslön.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationHässleholm
Backer BHV AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av elvärme- och energitekniska lösningar. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp