Vill du marknadsföra det nya sättet att jobba med internkommunikation på arbetsplatsen? PLAYipps plattform ger företag rätt förutsättningar att bygga en starkare företagskultur och öka engagemanget. På Marketing & Sales blir du en viktig kugge i rollen som som Webb & Marketing Specialist. Placering är flexibel.

Vi tror att du trivs med ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter, är intresserad av teknik och har lätt för att formulera dig på svenska och engelska. Uppdraget är att primärt ansvara för PLAYipps webbplatser och jobba med att utveckla, uppdatera och fylla dem med positiva nyheter och innehåll. Vi ser gärna att du även kan göra presentationsmaterial, ta fram enklare grafiskt material och driva PLAYipps närvaro på mässor och event.

Din bakgrund
Du har en utbildning inom media och kommunikation, digital kommunikation, grafisk design eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har jobbat ett par år på en kommunikation-, marknads- eller inhouseavdelning. Du är bekväm med Adobe-sviten, CMS-verktyg som WordPress och har grundläggande kunskaper i html och CSS. Det är meriterande om du har erfarenhet av rörlig bild, B2B-marknadsföring och sociala medier.

Om teamet
Teamet som du kommer till har ett stark driv, stor kompetens, starkt engagemang och härlig gemenskap. Gemensam nämnare är att vi brinner för att sprida PLAYipps plattform och vision om att skapa engagemang hos medarbetare världen över.

Personliga egenskaper
I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi söker dig som omfamnar förändringar, inte tvekar på att dela med sig av kunskap, har ett eget driv och en stark vilja att ingå i gemenskapen.

Välkommen med din ansökan!
Placering Flexibel
Anställningsform Tillsvidare
Sista ansökningsdag 13 december 2019. Vi påbörjar urvalet direkt och gör intervjuer löpande tills vi hittar en ny ”PLAYippare”, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Kontaktperson
Kent Byman
Head of Marketing & Sales
+46 72-989 10 36
www.playipp.com
Ansök direkt till kent.byman@playipp.com
MedieJobbMarknadsföringFlexibel
Vill du marknadsföra det nya sättet att jobba med internkommunikation på arbetsplatsen? PLAYipps plattform ger företag rätt förutsättningar att bygga en starkare företagskultur och öka engagemanget. På Marketing & Sales blir du en viktig kugge i rollen som som Webb & Marketing Specialist. Placering är flexibel. Vi tror att du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group