VK Media söker en senior marknadsförare med digitalt fokus som brinner för det fria ordet och älskar att utveckla varumärken! Vi tar nu ytterligare ett steg för att förstärka vår organisation med en roll som marknadsförare, med uppdrag att utveckla vår digitala kommunikation.

Vad innebär tjänsten?

Som marknadsförare hos oss ansvarar du för att ta fram kommunikationsstrategier för VK Media. Du brinner för att utveckla varumärken och bygga kundkommunikation i världsklass. Ditt ansvar blir förutom att koordinera kampanjer och event att utveckla kommunikationen i alla våra kanaler, även via hemsidor och i sociala medier. Du kommer både arbeta med privat- och företagskunder. En viktig del i arbetet är även att analysera våra produkter och marknader för att kunna göra rätt insatser. Du arbetar i ett marknads- och försäljningsteam med tre kollegor och rapporterar tillmarknadschef.

I arbetet ingår:

  • Ansvar för VK Medias kommunikation och marknadsföring via digitala kanaler
  • Initiera, utföra och följa upp kampanjer och marknadsaktiviteter
  • Vara VK Medias ansikte utåt i relationen med partners och presentera våra erbjudanden och tjänster till våra privat- och företagskunder.
  • Producera content för webbsidor och sociala medier
  • Koordinera och genomföra event för hela koncernen
  • Ansvara för vårt sponsorarbete
  • Arbete med VK Medias Kundklubbar
  • Löpande följa upp och analysera produkter och marknad
  • Driva projekt för att utveckla vår kommunikation

Din profil

Vi tror att du är en initiativrik, trygg och noggrann person där du på ett strukturerat och effektivt sätt driver ditt arbete framåt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med flera pågående aktiviteter i gång. Du har en kreativ ådra samt lätt för att organisera och planera ditt eget arbete. Du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Du behöver ha minst fem års erfarenhet av digital marknadsföring samt ha arbetat med försäljning och projektledning. Vidare bör du ha en kandidatexamen i marknadsföring eller motsvarande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av marketing automation, content marketing eller arbete med varumärkesbyggnad i digitala kanaler.

Vilka är vi?

VK Media är mer än bara en tidning. Mer än en sajt. Mer än radio. Mer än appar. Vi erbjuder våra kunder det bästa genom våra starka lokala varumärken som Västerbottens-Kuriren, Folkbladet, Totalt Umeå, Umeå X, Jippo Eventbyrå och Daily Print. Vi är även samarbetspartners till RIX FM, Star FM, Google Ads och Schibsted Media Group.

Vår vision är att uppfattas som Europas ledande lokala multimediala koncern och vi satsar stort på digital utveckling. Vår journalistik når över 100 000 personer varje dag – och antalet prenumeranter ökar.

Vad erbjuder vi dig?

På VK Media får du ett meningsfullt jobb där du är med och gör skillnad på riktigt. Här arbetar koncernens 165 medarbetare i grunden för samma syfte: öppenhet, demokrati och det fria ordet. Här kan du förverkliga ideér och påverka koncernens framtid. Tillsammans med oss bidrar du till ett öppnare Västerbotten. Läs gärna mer här.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan idag! Ansökningar hanteras löpande. Frågor besvaras av VK Medias marknadschef Ulrika Näsvall 070-620 16 35 eller ulrika.nasvall@vkmedia.se.

Fackliga företrädare är Kent Johnsson, kent.johnsson@vkmedia.se och Ann-Britt Gustavsson, ann-britt.gustavsson@vk.se.

Ansökan mailas till Ulrika Näsvall senast 30 juni 2019.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringUmeå
VK Media söker en senior marknadsförare med digitalt fokus som brinner för det fria ordet och älskar att utveckla varumärken! Vi tar nu ytterligare ett steg för att förstärka vår organisation med en roll som marknadsförare, med uppdrag att utveckla vår digitala kommunikation. Vad innebär tjänsten? Som marknadsförare hos oss ansvarar...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group