Vizeum söker en Digital Specialist till vårt kontor i centrala Göteborg.
I denna roll kommer du att ansvara för digitala media-strategier och planering av kampanjer. Jobbet innebär också att förhandla, optimera, administrera och följa upp och analysera resultat av kampanjer i digitala medier. Du jobbar tätt ihop med våra Projektledare och Campaign Managers och hela kundteamet, samtidigt som du har ett självständigt arbete och ett stort ansvar inom ditt område. Du bör ha ett stort intresse för kommunikation och media, och den viktigaste egenskapen är att ha förståelse för kundens affär och alltid vilja leverera på högsta nivå.

På mediebyrån Vizeum hjälper vi våra kunder att, genom smarta medieval, vinna i den digitala ekonomin. Vi driver transformation och innovation tillsammans med våra lokala och internationella kunder. Idag jobbar vi tillsammans med till exempel Nilson Group, Randstad, MQ, Sonos, Intersport, Lynk&Co, Honda och Calvin Klein med flera.
Vi är ca 55 medarbetare fördelade på Göteborg och Stockholm och arbetar med allt ifrån årsstrategier inom media och kommunikation, till det faktiska medieköpet och genomförandet av mediekampanjer. Vi brinner för att göra skillnad för våra kunders affär och vi sätter alltid våra kunder i centrum.
Kompetens
Det absolut viktigaste för oss är att du är en prestigelös, strukturerad och skön person som gillar att jobba både självständigt och tätt ihop med kunder och dina kollegor. I jobbet behövs det att du är noggrann, proaktiv, har hög energi, genomför snabba och felfria leveranser och alltid ser till kundens bästa.

Kunskapsmässigt vill vi att du har goda kunskaper inom digital medieplanering och rådgivning. Har förmågan att optimera kampanjer utifrån uppsatta mål, följa upp och kan analysera kampanjresultat. Vi ser gärna att du jobbat på mediebyrå eller med liknande uppgifter hos annonsör på både strategisk och operativ nivå. Vi vill också att du är nyfiken och driven att hela tiden vara uppdaterad med den digitala utvecklingen.

Ett plus är om du är hyfsat tekniskt intresserad och har förståelse för hur data kan förenkla vår vardag, samt våra kunders affär. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska och har mycket goda kunskaper inom Officepaketet.

Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder och medarbetare en unik kompetens av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram m.m. i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och man får möjlighet att vara sig själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både på regional, nordisk och internationell nivå. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Ansök här.

MedieJobbStrategiGöteborg
Vizeum söker en Digital Specialist till vårt kontor i centrala Göteborg. I denna roll kommer du att ansvara för digitala media-strategier och planering av kampanjer. Jobbet innebär också att förhandla, optimera, administrera och följa upp och analysera resultat av kampanjer i digitala medier. Du jobbar tätt ihop med våra Projektledare...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group