Passionerad ledare som älskar digital marknadsföring? Sök!

Viva Media är en av nordens största byråer inom digital marknadsföring. Våra dedikerade medarbetare och nöjda kunder gör att vi ständigt växer. Vi har kontor i Kalmar, Oslo, Stockholm och huvudkontor i Uppsala.Läs mer om vilka vi är här (https://vivamedia.se/om-oss/)

Som Head of Paid Media hos oss på Viva Media får du möjligheten att ta våra avdelningar för sociala medier, programmatic buying och Google Adwords till nästa nivå, driva affären vidare och leda ett team av branschens härligaste kollegor.

I praktiken innebär rollen att du kommer ansvara för den operativa verksamheten för Paid Media genom att resursfördela, driva affären, coacha och leda ditt team, arbeta nära övriga avdelningsansvariga för bästa leverans och samtidigt ha grymt roligt tillsammans med fantastiska kollegor.

Du har stor förståelse för hur man bygger långsiktiga kundrelationer och älskar digital marknadsföring. Hos oss får du frihet att utveckla ditt team, möjlighet att axla ansvar för affären inom ditt område och utmaningen att bygga din egen och bolagets framtid.

Rollen passar dig som…

  • Är född ledare och kan det här med att leda ett team med specialister med fokus på både person och funktion.
  • Är proaktiv, van att sätta mål och arbeta mot resultat och budget.
  • Är passionerad för att skapa värde till både kund och ditt team genom kunskap, affärsdriv och fokus på laget framför jaget.
  • Älskar att fira framgångar i både stort och smått
  • Redan leder ett team men vill ta ditt ledarskap till nästa nivå.
  • Har ett naturligt driv och förståelse för vad det innebär att arbeta affärsdrivet med kunden i fokus.

Har du dessutom…

  • kunskap och erfarenhet av digital annonsering inom Google och Facebook
  • erfarenhet av att leda specialister

..är det extra meriterande

Vi stirrar oss inte blinda på hur lång erfarenhet du har utan tror att passion kombinerat med kunskap och vilja är framgångsreceptet.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationUppsala
Passionerad ledare som älskar digital marknadsföring? Sök! Viva Media är en av nordens största byråer inom digital marknadsföring. Våra dedikerade medarbetare och nöjda kunder gör att vi ständigt växer. Vi har kontor i Kalmar, Oslo, Stockholm och huvudkontor i Uppsala.Läs mer om vilka vi är här (https://vivamedia.se/om-oss/) Som Head of Paid...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group